Sanat camiası Bülent Özveren'in vefatıyla yıkıldı! Bir 'tarihi' uğurluyoruz...
Sanat camiası Bülent Özveren'in vefatıyla yıkıldı! Bir 'tarihi' uğurluyoruz... Eurovision şarkı yarışmasındaki sunumu ile hafızalara kazınan Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti. 1975 ve 2012 yılları arasında aralıklarla Eurovision Şarkı Yarışması'nın Türkçe sunuculuğunu yapan Bülent Özveren'in müzik tarihi...
18.10.2022 Magazin
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte  Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi!
Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Eurovision'un efsane sunucusu Bülent Özveren’in biyografisi! TRT’de bir dönemin sunucusu ve spor spikeri Bülent Özveren hayatını kaybetti. Eurovision Şarkı Yarışması sunumuyla tanınan ünlü isim yoğun bakımda tedavi görüyordu. Peki, Bülent Özveren kimdir, kaç yaşındaydı? Bülent Özveren’in hastalığı neydi? İşte Bülent Özveren’in biyografisi!
18.10.2022 Gündem
Bülent Özveren hayatını kaybetti
Bülent Özveren hayatını kaybetti TRT'de uzun yıllar çalışan ve Eurovision şarkı yarışmalarındaki sunumu ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Bülent Özveren 79 yaşında hayatını kaybetti.
18.10.2022 Magazin
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı
Bülent Özveren'in sağlık durumu nasıl? Eşi Sebla Özveren açıkladı Uzun yıllar TRT'de görev yapan ve Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki sunumu ile hafızalarda yer eden Bülent Özveren, iki hafta önce ani bir rahatsızlık nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı. Hakkında 'öldü' haberleri çıkan 79 yaşındaki ünlü sunucunun sağlık durumuna ilişkin eşi Sebla Özveren'den yeni açıklama geldi.
30.09.2022 Magazin