2023 Bülbüloğlu Vinç halka arz hangi bankalar, oransal mı, eşit mi? 2023 Bülbüloğlu halka arz ne zaman, hisse fiyatı ve kodu nedir, borsada ne zaman işlem görecek? Bülbüloğlu vinç onaylı izahname!
2023 Bülbüloğlu Vinç halka arz hangi bankalar, oransal mı, eşit mi? 2023 Bülbüloğlu halka arz ne zaman, hisse fiyatı ve kodu nedir, borsada ne zaman işlem görecek? Bülbüloğlu vinç onaylı izahname! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, halka arz fiyatı nedir, borsada ne zaman işlem görecek? Bülbüloğlu halka arz tarihi ile Bülbüloğlu vinç onaylı izahname merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Bülbüloğlu halka arz başvurusunun onaylandığını açıklayınca vatandaşlar Bülbüloğlu ne zaman halka arz olacak, borsada işlem görecek? Bülbüloğlu halka arz hangi bankalar, oransal mı, eşit mi, kaç lot verecek? Bülbüloğlu halka arz fiyatı, hisse kodu ve diğer merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
Bülbüloğlu halka arz! Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bülbüloğlu Vinç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin halka arzını onayladı. Peki, Bülbüloğlu Vinç halka arz ne zaman, talep toplama hangi tarihte başlayacak, Bülbüloğlu halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verecek?
20.01.2023 Ekonomi