Buket Yıldız

Buket Yıldız

Son dakika buket yıldız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan buket yıldız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını buket yıldız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buket Yıldız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buket yıldız gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 buket yıldız haberi bulunmuştur. Tüm buket yıldız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna'da 2 kız öğrenciyi vahşice öldürmüştü! Cezası belli oldu
Ukrayna'da 2 kız öğrenciyi vahşice öldürmüştü! Cezası belli oldu Ukrayna'da 2018'de eğitim gören Türk vatandaşı iki kız öğrenciyi öldürdüğü gerekçesiyle hakkında dava açılan Hüsnü Can Çökmez, "tasarlayarak kasten öldürmek" ve "bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak ve yakalanmamak amacıyla kasten öldürmek" suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.
23.09.2020 Gündem
Barışma teklifini reddedince ortalığı kan gölüne çevirdi
Barışma teklifini reddedince ortalığı kan gölüne çevirdi Ukrayna'da Tıp Fakültesi'nde okuyan Buket Yıldız ve ev arkadaşı Zeynep Hüsünbeyi'ni bıçakla öldürdüğü gerekçesi ile 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Hüsnü Can Çökmez'in yargılanmasına başlandı. Katil zanlısının mahkemedeki ifadeleri ise pes dedirtti.
15.11.2019 Yaşam
Ukrayna'da iki Türk kızını öldüren sanık hakkında ağır hapis istemi!
Ukrayna'da iki Türk kızını öldüren sanık hakkında ağır hapis istemi! Ukrayna'daki Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde okuyan Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi'nin boğazlarını keserek öldürdükten sonra İstanbul'da 15 gün sonra saklandığı Kurtköy Mezarlığı'nda yakalanan Hüsnü Can Çökmez hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tutuklu sanık Çökmez hakkında, 'Canavarca Hisle Kasten Öldürme', 'Bina Dahilinde Hırsızlık', 'Konut Dokunulmazlığını İhlal' ve 'Ateşli Silahlar kanununa Muhalefet' suçlarından iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ve 6 yıldan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
20.09.2019 Gündem
Zeynep, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Zeynep, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı Ukrayna'nın Harkov kentinde Hüsnü Can Çökmez tarafından ev arkadaşı Buket Yıldız ile birlikte öldürülen tıp öğrencisi Zeynep Hüsünbeyi, İzmir'in Karabağlar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın annesi Nalan Hüsünbeyi, cenazede güçlükle ayakta durabildi.
12.01.2019 Yaşam
Ukrayna'da vahşice katledilen Buket Yıldız defnedildi
Ukrayna'da vahşice katledilen Buket Yıldız defnedildi Ukrayna'nın Harkov kentinde arkadaşı Zeynep Hüsünbeyi ile birlikte öldürülen üniversite öğrencisi Buket Yıldız’ın cenazesi, Hatay’da toprağa verildi.
11.01.2019 Yaşam
Ukrayna'da öldürülen kızların cenazeleri Türkiye'ye gönderildi
Ukrayna'da öldürülen kızların cenazeleri Türkiye'ye gönderildi Ukrayna'nın Harkov kentinde öldürülen üniversite öğrencileri Buket Yıldız (20) ile Zeynep Hüsünbeyi'nin (22) cenazeleri Türkiye'ye gönderildi.
10.01.2019 Dünya
Ukrayna canisi dehşeti anlattı
Ukrayna canisi dehşeti anlattı Hâkim önüne çıkan katil Hüsnü Can Çökmez, “Buket ‘Seninle olmaktansa ölmeyi tercih ederim’ deyince öldürdüm. Gözüm kararınca ikinci cinayeti de işledim. Ölümü hak ettim” dedi.
10.01.2019 Yaşam
Skype’taki tanık anlattı: Hüsnü’yü gördüm
Skype’taki tanık anlattı: Hüsnü’yü gördüm Ukrayna’da iki Türk öğrenciyi öldürmekle suçlanan Hüsnü Can Çökmez’in olay sırasında, öldürülen Buket Yıldız’la Skype’tan sohbet eden G. isimli gencin ifadesi üzerine her şeyi itiraf ettiği ortaya çıktı.
8.01.2019 Gündem
Cenazeleri almaya gittiler!
Cenazeleri almaya gittiler! Ukrayna'nın Harkov kentinde öldürülen üniversite öğrencileri Zeynep Hüsünbeyi (22) ile Buket Yıldız'ın (20) aileleri, cenazeleri teslim almak için Ukrayna'ya gitti.
7.01.2019 Dünya
Ukrayna'da 2 Türk kızını katleden Hüsnü Can Ç. tutuklandı
Ukrayna'da 2 Türk kızını katleden Hüsnü Can Ç. tutuklandı Ukrayna'da Türk kızlarını öldürdüğü gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen Hüsnü Can Ç. tutuklandı.
6.01.2019 Yaşam
Ukrayna'da iki kızı öldüren cani Pendik'teki mezarlıkta bu notu bırakmış
Ukrayna'da iki kızı öldüren cani Pendik'teki mezarlıkta bu notu bırakmış Ukrayna'nın Harkov kentinde 22 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbey'i kaldıkları evde öldürdüğü gerekçesiyle aranan ve dün Pendik'te mezarlıkta yakalanan Hüsnü Can Ç'nin (21) babasının mezarı başında yazdığı not ve bıraktığı eşyalar dikkat çekti.
6.01.2019 Yaşam
Katil zanlısı yakalandı! İlk sözleri bu oldu
Katil zanlısı yakalandı! İlk sözleri bu oldu Ukrayna’nın Harkov kentinde öldürülen iki Türk öğrencinin katil zanlısının yakalandığı sırada ilk sözleri, “Ben öldürmedim” oldu. Katil zanlısının yüzünde ve vücudunun bazı bölgelerinde tırnak yaraları olduğu öğrenildi.
5.01.2019 Gündem
Ukrayna'da iki üniversite öğrencisini öldüren Hüsnü Can C. İstanbul'da yakalandı
Ukrayna'da iki üniversite öğrencisini öldüren Hüsnü Can C. İstanbul'da yakalandı Ukrayna'da Türk kızlarını öldürdüğü gerekçesiyle aranan Hüsnü Can Ç. Pendik Kurtköy mezarlığında kurusıkı tabanca ve bıçakla yakalandı.Gözaltına alınan zanlı Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.
5.01.2019 Gündem
Ukrayna'da Türk kızlarının öldürülmesinde 'kapı' detayı
Ukrayna'da Türk kızlarının öldürülmesinde 'kapı' detayı Ukrayna'da öldürülen iki Türk kızının katil zanlısının eve kapıyı zorlamadan girdiği belirlendi. Bu da Ukrayna polisinin katil zanlısı olarak aradığı ve çifte cinayetin ardından Türkiye'ye kaçtığı ortaya çıkan Hüsnü Can Ç.'ye kapıyı, Buket Yıldız'ın açmış olma ihtimalini akıllara getirdi. Diğer bir ihtimal ise Buket Yıldız'ın eski erkek arkadaşı olan zanlının, evin yedek anahtarını temin ettiği yönünde. Ukrayna polisi şüphelinin iki fotoğrafını yayımladı.
5.01.2019 Gündem
Ukrayna'da öldürülen 2 genç kız ve katilleri aynı fotoğrafta...
Ukrayna'da öldürülen 2 genç kız ve katilleri aynı fotoğrafta... Ukrayna’da evde ölü bulunan Buket Yıldız ve Zeynep Hüsünbeyi’nin katili Hüsnü Can Ç. hâlâ aranıyor. Buket Yıldız (21) ve Zeynep Hüsünbeyi (20) ve cani aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı. Öldürülen üniversite öğrencilerinin dizüstü bilgisayar, printer ve cep telefonlarının da çalındığı belirlendi. Ukrayna polisi, şüphelinin iki fotoğrafını da yayımladı.
5.01.2019 Gündem
2 Türk öğrenci cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı
2 Türk öğrenci cinayetinin ayrıntıları ortaya çıktı Ukrayna'nın Harkov kentinde tıp okuyan Buket Yıldız (20) ve Zeynep Hüsünbeyi'nin (22), Yıldız'ın eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Hüsnü Can K. tarafından bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.
4.01.2019 Dünya
Ukrayna’da katledilen tıp öğrencisinin evinde yas var
Ukrayna’da katledilen tıp öğrencisinin evinde yas var Ukrayna'nın Harkov şehrinde yaşadıkları evde ölü bulunan Türk vatandaşı üniversite öğrencisi iki kızdan Buket Yıldız'ın Hatay'daki ailesi büyük üzüntü yaşıyor.
4.01.2019 Dünya
Ukrayna'da öldürülen iki Türk kız öğrenciyle ilgili yeni gelişme
Ukrayna'da öldürülen iki Türk kız öğrenciyle ilgili yeni gelişme Ukrayna’nın Harkov kentinde tıp eğitimi gören 20 ve 22 yaşlarındaki iki Türk üniversite öğrencisi evlerinde ölü bulundu. Kaldıkları evde öldürülen üniversite öğrencileri kimlikleri belirlendi.
4.01.2019 Dünya
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi
Küçük Ressam Berra Karen'den 1. Kişisel Resim Sergisi Adana'nın Seyhan İlçesine bağlı Hayriye Kemal Kusun İlkokulu 2-A Sınıfı'nın 8 yaşındaki öğrencisi Berra Karen Aktepe, 30 eserden oluşan 1. Kişisel Resim Sergisi'ni eğitim gördüğü okulunda açtı.
25.03.2024 Adana
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak?
BEDAŞ 8 ilçe için duyurdu! İstanbul’un hangi ilçelerinde elektrik kesintisi olacak? İstanbul’da 8 ilçede elektrik kesintisi olacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım'dan (BEDAŞ, 22 Kasım Pazartesi İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacağını duyurdu.
22.11.2021 Yaşam
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kimdir? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses İbo Show ile ekranlara yeniden merhaba diyecek. Bu akşam ekranlara gelecek İbo Show'un ilk programında dostları ile bir araya gelecek olan İbrahim Tatlıses silahlı saldırıya uğradığı o geceyi anlatacak. Peki, İbrahim Tatlıses kimdir, kaç yaşında ve nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses neden vuruldu? İşte İbrahim Tatlıses'in vurulduğu o gece yaşananlar...
15.11.2020 Gündem
Gökhan Töre, Buket Büyükdere ile gizlice evlendi!
Gökhan Töre, Buket Büyükdere ile gizlice evlendi! Yeni Malatyaspor'un futbolcusu Gökhan Göre, kız arkadaşı Buket Büyükdere ile gizlice evlendi.
22.03.2020 Magazin
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı… Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri paylaşılan 37. bölüm fragmanı ile merakını arttırdı. Afili Aşk 37. yeni bölümde Ayşe artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecek. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi ise yeni bir oyun planını devreye sokacak. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
12.03.2020 Gündem
Erdoğan'dan yerli otomobil açıklaması! Fiyatı ne kadar olacak?
Erdoğan'dan yerli otomobil açıklaması! Fiyatı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK- Kanal D ortak yayınında yerli otomobil ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Halkımızın rahatlıkla alabileceği bir fiyatta olacak diye düşünüyorum. O olmazsa sürümden kazanma felsefesi işlemez." dedi.
6.01.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Buket Yıldız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buket yıldız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.