Brezilyalı

Brezilyalı

Son dakika Brezilyalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brezilyalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brezilyalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brezilyalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brezilyalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.956 brezilyalı haberi bulunmuştur. Tüm brezilyalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Şampiy10
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
14.04.2024 İddaa
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber
Fenerbahçe'de Olympiakos öncesi 5 futbolcudan güzel haber Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde 5 futbolcunun son durumu belli oldu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!
Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı! Süper Lig'de üçüncülük mücadelesini sürdüren Trabzonspor, gelecek sezon için de transferde hedeflerini belirlemiş durumda... İsmi daha önce de gündeme gelen Brezilyalı stoperi kiralamak isteyen Bordo-Mavililer, asıl bombayı ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği genç yıldızla patlatacak.
30.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı
Carlos Vinicius sürprizi! Süper Lig'de kalıyor, temaslar başladı Galatasaray'ın ara transfer döneminde renklerine bağladığı Carlos Vinicius'un geleceği merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
24.03.2024 Şampiy10
Dünyaca ünlü futbolcu Robinho toplu tacizden tutuklandı
Dünyaca ünlü futbolcu Robinho toplu tacizden tutuklandı İtalya’da gittiği gece kulübünde bir kadına yönelik taciz suçlamasıyla hakkında 9 yıl hapis cezası verilen Brezilyalı eski futbolcu Robinho tutuklandı.
22.03.2024 Futbol
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama
Dani Alves intihar mı etti? Kardeşi Ney Alves'ten açıklama Barcelona ve Brezilya milli takımının eski futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçundan İspanyol mahkemeleri tarafından 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Brezilyalı eski futbolcunun hapishanede intihar ettiği yönünde çıkan haberleri kardeşi Ney Alves yanıtladı.
14.03.2024 Dünya
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı. 28 yaşındaki oyuncunun adale sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.
24.02.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Kasımpaşa maçında olmayacak
İsmail Kartal'dan Fred kararı! Kasımpaşa maçında olmayacak Fenerbahçe'de teknik heyet, yüzde yüz hazır olmayan Fred'i Kasımpaşa maçının kadrosuna almadı. Brezilyalı oyuncu riske edilmedi.
24.02.2024 Fenerbahçe
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Fred, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında oynayacak mı?
Fred, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında oynayacak mı? Trendyol Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Kadıköy'de oynanan Samsunspor maçında sakatlanan ve dün antrenmanlara başlayan Fred'in Kasımpaşa maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
21.02.2024 Fenerbahçe
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla fırtınalar estiren Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca, yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Kariyerine Al-Nassr'da devam eden tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak. Brezilya basınında çıkan haberlere göre ise Talisca'nın Süper Lig'e geri dönme ihtimali bir hayli yüksek. Futbolseverleri heyecanlandırmayı başaran bu haberin yakın zamanda resmiyete de kavuşması bekleniyor.
20.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç...
Fenerbahçe'de Fred gelişmesi! Son durumu belli oldu, işte çıkacağı maç... Brezilyalı oyuncu 21 Ocak’taki Samsunpor maçında sakatlanmış ve tendonunda kopma tespit edilmişti. Fred, 6 Şubat’ta çekilen MR’ın ardından bireysel çalışmalara başlamıştı. Yıldız futbolcunun son durumu belli oldu.
20.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu
Galatasaray Başakşehir'i Barış ve Mertens ile geçti liderlik koltuğuna oturdu Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Aslan ilk yarıda attığı gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı.
10.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Lincoln'ü kiralık gönderdi
Fenerbahçe, Lincoln'ü kiralık gönderdi Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique'yi RB Bragantino Kulübü'ne kiraladı.
8.02.2024 Futbol
Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 mağlup etti
Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 mağlup etti Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor’u 4-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Galatasaray’a turu getiren golleri 27’nci dakikada Sanchez, 36’ncı dakika penaltıdan Halil Dervişoğlu, 40’ıncı dakikada penaltıdan Tete ve 90+5'inci dakikada Vinicius kaydetti. Bandırmaspor’un golleri ise 45+2’nci dakikada Sergen Piçinciol ve 77’nci dakikada Mulumba’dan geldi.
6.02.2024 Futbol
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık
Galatasaray, Tete'nin bonservisini belirledi! Sürpriz ayrılık Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen sonrasında ise Bakambu ile de yollarını ayıran Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte bir ayrılık daha yaşanabilir.
4.02.2024 Şampiy10
Serdar Dursun derken Brezilyalı golcü geliyor! İsmail Kartal'ın istediği tek yıldız
Serdar Dursun derken Brezilyalı golcü geliyor! İsmail Kartal'ın istediği tek yıldız FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe, Brezilyalı golcüden vazgeçmiyor. Daha önce bonuslarla 8 milyon Euro’luk teklifi geri çevirmişti. O dönemde Sevilla ve Torino da devredeydi ancak bu ülkelerde transfer dönemi kapandı. Sarı-Lacivertliler, yıldız golcü konusunda rakipsiz kaldı. Sırp ekibine bir teklif daha yapılacak. İşte tüm detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan iki bomba transfer birden! Hem sağ bek hem de forvet tamam
Galatasaray'dan iki bomba transfer birden! Hem sağ bek hem de forvet tamam Galatasaray'da Sacha Boey'den sonra Cedric Bakambu ile de yollar ayrıldı. Demokratik Kongolu forvetin Real Betis'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı yönetim golcüsünü Premier Lig'de buldu. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Serge Aurier'in transferi de TFF'ye bildirildi.
2.02.2024 Galatasaray
Bakambu yerine Brezilyalı forvet geliyor! Herkes sol bek ve sağ bek beklerken bomba patladı
Bakambu yerine Brezilyalı forvet geliyor! Herkes sol bek ve sağ bek beklerken bomba patladı GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cedric Bakambu'yu Real Betis'e gönderen sarı kırmızılılar, Brezilyalı golcüyle anlaştı. İşte detaylar...
2.02.2024 Galatasaray
Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golleri Galatasaray'dan
Şampiyonlar Ligi'nin en güzel golleri Galatasaray'dan UEFA Şampiyonlar Ligi resmi sosyal medya hesabı, 2023-2024 sezonu grup aşamalarında atılan en güzel 10 golü açıkladı. Sıralamaya Galatasaraylı oyuncular damga vurdu. İşte detaylar...
31.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Brezilyalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brezilyalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.