Brett Mcgurk

Brett Mcgurk

Son dakika Brett McGurk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Brett McGurk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Brett McGurk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Brett Mcgurk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan brett mcgurk gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 brett mcgurk haberi bulunmuştur. Tüm brett mcgurk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu!
ABD'nin yeni Kürt devleti oyunu! Washington’un Suriye’deki Şam yönetimine karşı savaşan muhalif Kürt gruplara verdiği destek sürerken, ABD’nin eski Suriye Büyükelçisi Robert Ford, Doğu Suriye’de ABD şemsiyesi altında de facto bir Kürt devleti kurulmasının kaçınılmaz olacağına işaret etti.
10.10.2021 Gündem
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
Fahrettin Altun: ABD'nin uyguladığı plan stratejik olarak hatalıydı!
Fahrettin Altun: ABD'nin uyguladığı plan stratejik olarak hatalıydı! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "ABD, Suriye'deki durumu kontrol altına almak için birkaç adım atmalıdır. Türkiye ile birlikte çalışarak, Münbiç yol haritasının daha fazla gecikmeden hayata geçirilmesini sağlamalıdır." değerlendirmesinde bulundu.
23.01.2019 Dünya
McGurk'a bir tepki de Büyükelçi Kılıç'tan
McGurk'a bir tepki de Büyükelçi Kılıç'tan Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç, ABD'nin eski DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ün Türkiye ile ilgili yorumlarına tepki gösterdi.
19.01.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan McGurk'a sert tepki
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan McGurk'a sert tepki Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “McGurk’un Türkiye’ye karşı suçlamaları anlamsız” dedi
19.01.2019 Siyaset
ABD'den son dakika Türkiye mesajı
ABD'den son dakika Türkiye mesajı ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD ile Türkiye arasındaki askeri görüşmelerin önümüzdeki hafta da süreceğini söyledi.
11.01.2019 Dünya
Son dakika... Çavuşoğlu: Başlıyoruz!
Son dakika... Çavuşoğlu: Başlıyoruz! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD ile gerçekleştirilen Suriye görüşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu ayrıca Akdeniz'de sondaj çalışmalarına başlanacağını bildirdi.
9.01.2019 Dünya
John Bolton Türkiye'den ayrıldı
John Bolton Türkiye'den ayrıldı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Türkiye'den ayrıldı.
8.01.2019 Dünya
Son dakika... Bolton Ankara'ya geldi!
Son dakika... Bolton Ankara'ya geldi! Amerikan Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Ankara'ya geldi.
7.01.2019 Dünya
ABD heyeti Türkiye'ye geliyor
ABD heyeti Türkiye'ye geliyor Beyaz Saray'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton ve heyeti, Suriye, FETÖ ve PKK ile mücadele, Patriot savunma sistemleri, ekonomik ilişkiler gibi bir dizi konuyu görüşmek için Türkiye'ye gelecek.
7.01.2019 Dünya
McGurk'ün yerine James Jeffrey atandı
McGurk'ün yerine James Jeffrey atandı Brett McGurk'ün istifası sonrasında ABD Başkanı DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilciliğine halen ABD Suriye Özel Temsilciliği görevini yürüten James Jeffrey atandı.
4.01.2019 Dünya
Kaçıyorlar! Kırmızı listedeki o terörist de aralarında...
Kaçıyorlar! Kırmızı listedeki o terörist de aralarında... ABD’li temsilci Brett McGurk ile poz veren kırmızı listedeki terörist Ferhat Abdi Şahin’in de aralarında bulunduğu üst düzey teröristler Suriye’nin iç kesimlerine kaçıyor.
28.12.2018 Gündem
Suudi Arabistan'dan açıklama geldi: Söz vermedik
Suudi Arabistan'dan açıklama geldi: Söz vermedik ABD Başkanı Donald Trump'ın, Suudi Arabistan'ın Suriye'nin yeniden inşası için gereken parayı ABD'nin yerine ödeyeceğine dair açıklaması üzerine Washington'daki Suudi Büyükelçilik yetkilisi, ülkesinin bu konuda yeni bir söz vermediğini belirtti.
27.12.2018 Dünya
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor
Trump Suriye'de Obama stratejisini tasfiye ediyor ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'de eski Başkan Barack Obama'dan devraldığı "devlet dışı güçlerle çalışma" stratejisini tasfiye ediyor.
25.12.2018 Dünya
Trump: İlgi çekmeye çalışıyor
Trump: İlgi çekmeye çalışıyor ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ün istifasına atıfta bulunarak, kendisini tanımadığını ve görev süresinin bitmesine yakın bir zamanda istifa ederek ilgi çekmeye çalıştığını belirtti.
23.12.2018 Dünya
Trump'tan Türkiye mesajı
Trump'tan Türkiye mesajı ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'den çekilme kararına atıfta bulunarak, "Geri kalan (DEAŞ) kalıntılarını Türkiye'nin de dahil olduğu bölgesel ülkeler kolaylıkla halledebilir. Eve dönüyoruz." ifadelerini kullandı.
22.12.2018 Dünya
Ve McGurk istifa etti!
Ve McGurk istifa etti! ABD Başkanı Donald Trump'ın terör örgütü DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ün istifa ettiği bildirildi.
22.12.2018 Dünya
ABD: İç güvenlik güçleri kurulana kadar Suriye'de kalacağız
ABD: İç güvenlik güçleri kurulana kadar Suriye'de kalacağız ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, ABD'nin, Suriye'de DEAŞ'tan elde edilen kazanımların devamlılığını sağlamak için "iç güvenlik güçleri" kurulana kadar Suriye'de kalmaya devam edeceğini belirtti.
12.12.2018 Dünya
Trump'ın adamından önemli açıklama: Türkiye üzerinden...
Trump'ın adamından önemli açıklama: Türkiye üzerinden... ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, Irak'ın Kerkük kentindeki ham petrolün Türkiye üzerinden tekrar ihraç edilmesini önemli bir gelişme olarak değerlendirdi.
16.11.2018 Dünya
Suudi Arabistan'dan YPG/PKK için 100 milyon dolar daha
Suudi Arabistan'dan YPG/PKK için 100 milyon dolar daha ABD, Dışişleri Bakanı Pompeo'nun Kaşıkçı olayını görüşmek üzere Riyad'a ayak bastığı saatlerde Suudi Arabistan'dan YPG için 100 milyon dolar yardım aldı.
17.10.2018 Dünya
Dunford'dan Münbiç açıklaması
Dunford'dan Münbiç açıklaması ABD Genelkurmay Başkanı Dunford, "Münbiç'te güvenliği sağlamak için verdirilen direktifi yerine getirdiğimize inanıyoruz. Çok yakında da siyasi kısmında Münbiç'te kişileri taramadan geçireceğiz." açıklamasını yaptı.
17.10.2018 Dünya
Trump'ın özel temsilcisi McGurk: Hükümet kurulacak
Trump'ın özel temsilcisi McGurk: Hükümet kurulacak ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, "Iraklı kardeşlerimiz ve ortaklarımız bu kararı kendileri alacak ve anayasaya bağlı bir hükümet kurulacak." dedi.
18.09.2018 Dünya
Kerkük’ü işgal planı
Kerkük’ü işgal planı Irak yönetimi Basra olaylarıyla meşgulken, Barzani ve Talabani geçen yıl çıkarıldıkları Kerkük’e kanlı bir dönüş planı yapıyor. Kerkük, Musul, Tuzhurmatu, Telafer gibi bölgelere PKK'lı taşınıyor. Türkmen Cephesi Kerkük Teşkilat Sorumlusu Mehmet Seman Ağaoğlu, ABD-Peşmerge ortaklığıyla yeni işgal süreci başladığını ve teröristlerin Türkmen derneklerine yakın yerleştirildiğini söyledi.
17.09.2018 Dünya
İbre İran lehine dönmeye başladı
İbre İran lehine dönmeye başladı İran'a mesafeli Haydar el-İbadi'nin ikinci dönem başbakanlık yarışından çekileceğinin sinyalini vermesi ibrenin İran'dan yana dönmesine neden oldu.
14.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Brett Mcgurk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki brett mcgurk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.