Branco Van Den Boomen

Branco Van Den Boomen

Son dakika Branco van den Boomen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Branco van den Boomen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Branco van den Boomen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Branco Van Den Boomen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan branco van den boomen gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 branco van den boomen haberi bulunmuştur. Tüm branco van den boomen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'la ilgili İtalyan gazeteciden bomba iddia! Devlerle yarışa girdi
Galatasaray'la ilgili İtalyan gazeteciden bomba iddia! Devlerle yarışa girdi Şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Galatasaray, gelecek sezonunda transfer çalışmalarını sessiz sedasız yürütüyor. Gazeteci Fabrizio Romano, sarı - kırmızılıların ilgilendiği oyuncuyla ilgili sürpriz bir haber paylaştı.
6.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın hesabı kesildi! Ayhan Akman ve Cenk Ergün yeni 8 numarayı almaya gitti
Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın hesabı kesildi! Ayhan Akman ve Cenk Ergün yeni 8 numarayı almaya gitti Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen mücadeleden 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın ortaya koyduğu futbol sabırları taşırdı. Takıma yeni bir 8 numara takviyesi yapmak için kolları sıvayan Cenk Ergün-Ayhan Akman ikilisinin 27 yaşındaki orta sahayla prensip anlaşmasına vardığı belirtilirken, Okan Buruk'un da Hollandalı yıldıza onay verdiği öğrenildi.
3.05.2023 Galatasaray
1 ay önce PSG'e kan kusturmuştu! Cicaldau'yu ikiye katlayacak 8 numara geliyor
1 ay önce PSG'e kan kusturmuştu! Cicaldau'yu ikiye katlayacak 8 numara geliyor Devre arası transfer dönemini Zaniolo, Adekugbe ve Kaan Ayhan'la kapatan Galatasaray Haziran ayı çalışmaları başladı. Gelecek sezon Cicaldau'yu yine takımda düşünmeyen Okan Buruk'un yönetimden orta sahaya takviye istediği belirtilirken, Dursun Özbek'in Hollandalı yıldızla görüşmelere başladığı bildirildi.
6.03.2023 Galatasaray
Okan Buruk'tan şok eden rapor: Ona yeni Sneijder demişler ama Galatasaray'ın topçusu değil
Okan Buruk'tan şok eden rapor: Ona yeni Sneijder demişler ama Galatasaray'ın topçusu değil Ocak ayı transfer çalışmalarına start veren ve genelde yerli oyuncuları gündemine alan Galatasaray'da Okan Buruk'un yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı. Sezon sonunda boşa çıkacağı belli olan ve daha 17 yaşında 'Ajax'ın yeni Sneijder'i' lakabı alan orta sahayı beğenmeyen Buruk'un 27 yaşındaki futbolcuyu beğenmediği anlaşılırken, genç teknik adamın raporunda 'Galatasaray'ın aradığı isim değil' ifadelerini kullandığı bildirildi.
22.12.2022 Galatasaray
Okan Buruk'tan iki yıldıza şok! Galatasaray yeni 6 numarasını Comolli'nin elinden kaptı
Okan Buruk'tan iki yıldıza şok! Galatasaray yeni 6 numarasını Comolli'nin elinden kaptı Midtsjö'nün sık sık yedek kalması ve oyuncunun eski kulübü AZ Alkmaar'dan teklif alması, Torreira'nın Serie A ekipleriyle görüşmesi üzerine orta saha çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray sürpriz bir oyuncuyla görüşmelere başladı. Daha önce Fenerbahçe'de Sportif Direktörlük yapan Comolli ile masaya oturan Sarı Kırmızılı yöneticilerin piyasa değeri 7 milyon euro olan oyuncu için tüm şartları seferber ettiği bildirildi.
15.12.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Branco Van Den Boomen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki branco van den boomen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.