Nur Bozar, Kutsi'nin klibinde oynadı
Nur Bozar, Kutsi'nin klibinde oynadı Nur Bozar, Kutsi'nin klibinde oynadı
21.01.2022 Magazin
Bu Tarz Benim final gecesinde Nur Bozar şov
Bu Tarz Benim final gecesinde Nur Bozar şov Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu.
19.12.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'in yeni Nur Bozar'ı
Bu Tarz Benim'in yeni Nur Bozar'ı Show TV'nin sevilen programı Bu Tarz Benim'in yeni sezonu başladı. Yeni yarışmacılardan Şilan Makal, eski yarışmacılardan olan ve güzelliğiyle konuşulan Nur Bozar'a benzerliğiyle dikkat çekti.
9.12.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Nur Bozar elendi
Bu Tarz Benim'de Nur Bozar elendi Bu Tarz Benim yarışmasında 7 Kasım akşamı eleme gecesine yarışmanın favori ismi Nur Bozar damga vurdu. Bu Tarz Benim'de elenen isim Nur Bozar oldu.
16.11.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Nur Bozar'dan oryantyal dansı
Bu Tarz Benim'de Nur Bozar'dan oryantyal dansı Beğeniyle izlenilen moda yarışması Bu Tarz Benim'in bugünkü bölümünde yarışmacılardan Nur Bozar oryantal dans yaptı. Daha önce oynadığı bir klibin görüntüleri eşliğinde dans eden Bozar, adaşı Nur Yerlitaş'tan tam puan aldı.
24.10.2014 Sinema-Dizi
Stüdyo karıştı! Neredeyse birbirlerine giriyorlardı!
Stüdyo karıştı! Neredeyse birbirlerine giriyorlardı! Bu Tarz Benim'de Ayşegül Melisa Doğan podyumda iken Tuğçe Ergişi ve Nur Bozar arasında sert tartışma yaşandı. Neredeyse söz dalaşı kavgaya dönüşecekti. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri