Atama Bekleyen Rusça Öğretmenlerinden Çağrı Var!
Atama Bekleyen Rusça Öğretmenlerinden Çağrı Var! Öğretmen atamalarının yaklaştığı bu günlerde atama bekleyen Rusça öğretmenlerinden Milli eğitim bakanlığına mesaj var.
7.08.2015 Eğitim
Dedemle Bu Yaz Film Fragmanı
Dedemle Bu Yaz Film Fragmanı 'Dedemle Bu Yaz' filmi 19 Haziran'da sizlerle...
8.06.2015 Sinema-Dizi
Bülent Ersoy hüngür hüngür ağladı
Bülent Ersoy hüngür hüngür ağladı Show Tv'nin canlı olarak ekrana gelen moda programı Bu Tarz Benim'de Barış ve Nazlı'nın tartışmasına dayanamayan Bülent Ersoy ağladı.
26.02.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim duygusal anlar
Bu Tarz Benim duygusal anlar Bu Tarz Benim kızı Gülay Hançer eleme gecesinde gitme kararı aldı. Gülay Hançer 'in kararı Bu Tarz Benim 'de zengin-fakir tartışması çıkarttı.
11.02.2015 Sinema-Dizi
'Uçurun beni Acun bey!'
'Uçurun beni Acun bey!' TV8 ekranlarının magazin programı Bu Tarz Benim'in bu haftaki konuğu Acun Ilıcalı oldu. Yarışmacılardan Nihal Candan, Ilıcalı'ya "Uçurun beni Acun Bey!" dedi.
9.02.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim yarışmacıları birbirine girdi!
Bu Tarz Benim yarışmacıları birbirine girdi! Bu Tarz Benim yarışmasında Zeynep yarışmacı arkadaşlarıyla kavga ettikten sonra stüdyoyu terk etti, yarışmacılar sinirden gözyaşlarına boğuldu.
5.02.2015 Sinema-Dizi
Serpil Cansız Bu Tarz Benim'den diskalifiye oldu
Serpil Cansız Bu Tarz Benim'den diskalifiye oldu Bu Tarz Benim yarışmasında jüri üyelerinin yorumlarına dayanamayan Serpil Cansız, programı terk etmişti. Serpil Cansız'ın bu kararı karşısında jüri üyeleri Cansız'ı yarışmadan eledi.
5.02.2015 Sinema-Dizi
Canlı yayında aşklarını ilan etti!
Canlı yayında aşklarını ilan etti! Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Serter ile jüri üyesi Kemal Doğulu, beraber olduklarını canlı yayında ilan ettiler.
5.02.2015 Sinema-Dizi
Şenlikoğlu'ndan sert eleştiri: Bu ne rezillik!
Şenlikoğlu'ndan sert eleştiri: Bu ne rezillik! Emine Şenlikoğlu, Ülke TV’de katıldığı Arafta Sorular’da, moda programlarını eleştirdi
2.02.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi
Bu Tarz Benim'de Bülent Ersoy depremi Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme gecesinde Show TV'de Bülent Ersoy depremi vardı. Bu Tarz Benim spikerini bile fırçaladı.
2.02.2015 Sinema-Dizi
Aşklarını itiraf ettiler
Aşklarını itiraf ettiler Instagram'da paylaştıkları fotoğrafla aşklarını duyuran Öykü Serter ile Kemal Doğulu çifti Bu Tarz Benim programında da aşklarını haykırmaktan çekinmediler.
30.01.2015 Sinema-Dizi
Olaylı yarışmacıdan olay kıyafet!
Olaylı yarışmacıdan olay kıyafet! Şaşmaz ailesinin eski gelini olduğu iddia edilen Bu Tarz Benim'İn Nazlı Hamarat'ı, jürinin isteği üzerine ceketinin önünü açınca değişik bluzu ile herkesi güldürdü.
30.01.2015 Sinema-Dizi
Kemal Doğulu'yu şoke eden sözler
Kemal Doğulu'yu şoke eden sözler Bu Tarz Benim 13. bölümde Melisa Şahin'in Kemal Doğulu'ya "Elersiniz olur biter" sözleri üzerine şaşkınlık yaşadı.
28.01.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de büyük kavga!
Bu Tarz Benim'de büyük kavga! Büyük beğeniyle izlenen Bu Tarz Benim yarışmasında büyük tartışma yaşandı. Gülnihal Candan ile Melisa Şahin arasında yaşanan kavga geceye damga vururken, Melisa Şahin kızgınlığını "Haddini bil, yerini bil, seviyeni bil, kendine gel!" sözleriyle dile getirdi.
26.01.2015 Sinema-Dizi
Bülent Ersoy Sibel Arna'yı tanımadı
Bülent Ersoy Sibel Arna'yı tanımadı Bu Tarz Benim'in eleme gecesine konuk jüri olarak katılan Bülent Ersoy, jüri üyesi olan Hürriyet köşe yazarı Sibel Arna'yı tanımadı.
25.01.2015 Sinema-Dizi
Cemil İpekçi, yarışmacı kızın eteğini kesti
Cemil İpekçi, yarışmacı kızın eteğini kesti Bu Tarz Benim Show Tv'nin jüri üyelerinden Cemil İpekçi, eline makası alıp yarışmacı Çağla Yıldırım'ın eteğini kesti
20.01.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim 12 Ocak'ta başlıyor!
Bu Tarz Benim 12 Ocak'ta başlıyor! Bu Tarz Benim yeni bölümleriyle pazartesi günü TV8'de yeniden yayınlanmaya başlayacak. Show TV ile Bu Tarz Benim arasındaki kavga ise büyüyor.
11.01.2015 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim final gecesinde Nur Bozar şov
Bu Tarz Benim final gecesinde Nur Bozar şov Yarışmanın favori ismi olarak gösterilirken kendi istediği ile yarışmadan elenen Nur Bozar'da eleme gecesinde hazır bulundu.
19.12.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'de Tuğçe stüdyoyu terk etti
Bu Tarz Benim'de Tuğçe stüdyoyu terk etti Show TV'de yayınlanan Bu Tarz Benim programında Gizem Güler ve Ayşegül Doğan ile tartışan Tuğçe Ergişi annesinin hastalığı ile ilgili söylenenlerden sonra stüdyoyu terk etti.
16.12.2014 Sinema-Dizi
O filmden muhteşem bir klip!
O filmden muhteşem bir klip! Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı ‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’ filminden sevenlerinin şaşıracağı ve beğeneceği bir klip yayınlandı…
10.12.2014 Sinema-Dizi
Bu Tarz Benim'in yeni Nur Bozar'ı
Bu Tarz Benim'in yeni Nur Bozar'ı Show TV'nin sevilen programı Bu Tarz Benim'in yeni sezonu başladı. Yeni yarışmacılardan Şilan Makal, eski yarışmacılardan olan ve güzelliğiyle konuşulan Nur Bozar'a benzerliğiyle dikkat çekti.
9.12.2014 Sinema-Dizi
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Film Fragmanı
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Film Fragmanı 'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' filmi 12 Aralık'ta sinemalarda...
1.12.2014 Sinema-Dizi
Afrodit herkesi büyüledi!
Afrodit herkesi büyüledi! Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'ne konuk jüri olarak katılan Banu Alkan buğulu sesiyle yarışmaya renk kattı...
30.11.2014 Sinema-Dizi
Özlem Özden'den Banu Alkan yürüyüşü!
Özlem Özden'den Banu Alkan yürüyüşü! Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde yarışmacılarından Özlem Özden, Afrodit, Banu Alkan'ın yürüyüşünü taklit etti...
30.11.2014 Sinema-Dizi
İvana Sert'ten muhteşem Hint dansı!
İvana Sert'ten muhteşem Hint dansı! Show TV'nin sevilen programı Bu Tarz Benim'in jüri üyelerinden İvana Sert, 29 Kasım 2014 Eleme Gecesi'nde Hint konseptine uygun kıyafetlerle yine muhteşem bir dans gösterisine imza attı.
30.11.2014 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri