Bakan Dönmez'den BORON hakkında çarpıcı rakamlar
Bakan Dönmez'den BORON hakkında çarpıcı rakamlar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, temizlik ürünü BORON'un 10 aylık süre içerisindeki satışıyla ilgili bilgi vererek, "Toplam 30 bin ton satış rakamına ulaştık." dedi.
8.11.2019 Gündem
Bakan duyurdu! Taleplere yetişemiyoruz
Bakan duyurdu! Taleplere yetişemiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin Fatih gemisiyle ile Akdeniz'de yürüttüğü sondaj çalışmalarında hedefe yaklaştığını belirterek, "Bir iki hafta içerisinde 5 bin 500 metreye ulaşmış olacağız. Böylece var mı, yok mu bilgisini de elde etmiş olacağız. Bu çalışmaları kendi platformumuz ve personelimizle yapıyoruz, dışarıdan bu hizmeti alsaydık iki katı maliyetle yüz yüze kalacaktık." dedi.
25.02.2019 Ekonomi
Boron yüzde 10 indirimli satılacak
Boron yüzde 10 indirimli satılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Boron" adlı temizlik ürününün bugünden itibaren "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı" kapsamında yüzde 10 indirimle satışa sunulacağını bildirdi.
2.02.2019 Ekonomi
Bakan Dönmez, bordan üretilen Boron'un tanıtım toplantısına katıldı
Bakan Dönmez, bordan üretilen Boron'un tanıtım toplantısına katıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Borun kullanım alanları oldukça geniş. Gündelik hayatımızı kolaylaştıran, hayat kalitemizi artıran pek çok ürünün hammaddesi bor kaynaklı. Bugün lansmanını gerçekleştirdiğimiz temizlik ürünü Boron borun günlük hayatımıza dokunan en yeni üyesi" dedi.
26.01.2019 Ekonomi