Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Siliniyor! 1 ay uzatılmıştı! Son gün...
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Siliniyor! 1 ay uzatılmıştı! Son gün... Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Borçlar siliniyor. Vergi ve diğer bazı borçların yapılandırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren 7326 sayılı Kanun kapsamında vergi dairelerine başvuruda bulunan 5 milyon 804 bin 861 mükellefin, yapılandırmanın bozulmaması için peşin ya da ilk taksit ödemelerini 1 Kasım Pazartesi gününe kadar yapmaları gerekiyor.
26.10.2021 Ekonomi
Borçların tümü siliniyor! Anapara da faizler de... Fırsat devam ediyor
Borçların tümü siliniyor! Anapara da faizler de... Fırsat devam ediyor Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Borçlardan tamamen kurtulmak mümkün. Süreç hala devam ediyor. Borcu olan birçok kişi yapılandırma fırsatından yararlanarak borç faizlerinin büyük kısmından kurtularak borcunu taksitler halinde ödeme imkanı buldu. Yapılandırma sona erdi. Anca o borçlar ile ilgili fırsat devam ediyor. Mart ayına kadar yapılabilecek. Vergi ve prim borçlarına ilişkin yapılandırmalarda başvuru süresi sona erdi ancak genel sağlık sigortası (GSS) prim borcundan kurtulma fırsatı devam ediyor. Mart sonuna kadar gelir testine girerek ödeme gücü olmadığını belgeleyenlerin borcu tümüyle silinecek. Ödeme gücü olanlar ise anaparayı nisan sonuna kadar ödediklerinde gecikme faizi ve cezalarından kurtulacaklar.
8.02.2021 Ekonomi
6 milyona borç silme müjdesi
6 milyona borç silme müjdesi Gelir testi yaptırmadığı için borcu biriken 6 milyon kişiye önemli imkan geldi. Bu kişiler teste girecek, çıkan sonuca göre de tavan tutardan biriken borcun ya tamamı ya da bir bölümü silinecek.
8.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri