Boomads

Boomads

Son dakika Boomads haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Boomads ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Boomads haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boomads

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boomads gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 boomads haberi bulunmuştur. Tüm boomads haberleri aşağıda listelenmiştir.
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül MMA Türkiye tarafından bu yıl 9.’cusu düzenlenen, Smarties Awards Türkiye ’23 Ödül Töreni reklam ajansları, medya ajansları ve marka temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
12.12.2023 Vitrin
Boomads, Felis Ödülleri'nden 32 Ödülle Döndü!
Boomads, Felis Ödülleri'nden 32 Ödülle Döndü! Influencer marketing ajansı Boomads, pazarlama dünyasının önemli ödül törenlerinden FELİS'ten büyük bir başarı kazanarak döndü.
23.11.2023 Vitrin
Influencer Marketing Ajansı Boomads’e üç ödül
Influencer Marketing Ajansı Boomads’e üç ödül Global ve lokal pek çok markanın influencer marketing stratejilerini belirleyen ve çözüm ortağı olan Boomads bu sene Effie Awards’tan tam 3 ödülle döndü.
27.06.2023 Bilim ve Teknoloji
Boomads ve Elidor’a ve bir ödül daha
Boomads ve Elidor’a ve bir ödül daha Elidor x Boyner iş birliğiyle Metaverse’de Elidor Evreni’nde gerçekleştirilen lansmanın Brandverse PR ana bölümünde Influencer ve Kanaat Önderi İş Birliği kategorisinde Gümüş ödül kazandı.
23.06.2023 Vitrin
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi
Çocuklar için tuvalet hijyenine dikkat çeken sosyal deney filmi 11 yıldır ilkokul ve ortaokullarda sürdürülebilir tuvalet hijyeninin sağlanması için proje yürüten Domestos, konunun çocuklar açısından önemine dikkat çektiği bir sosyal deney filmi yayınladı. “Okul tuvaletleri yeterince temiz olmadığında bazı çocuklar ne yapar?” sorusuna cevap aranan sosyal deney çalışmasında, yetişkinler çocukların yerine geçerek tuvalete gidemedikleri bir eğitim günü yaşadılar.
16.12.2022 Sağlık
Elidor, Millî Voleybolcu Ebrar Karakurt ile gerçekleştirdiği İletişimle Felis ödüllerini topladı!
Elidor, Millî Voleybolcu Ebrar Karakurt ile gerçekleştirdiği İletişimle Felis ödüllerini topladı! Türkiye’nin bir numaralı şampuan ve saç kremi markası Elidor, genç kadınlara hikâyesiyle ilham kaynağı olacak rol modeller arasında millî voleybolcu Ebrar Karakurt’un eklendiğini eğlenceli bir reklam filmiyle duyurmuştu. Voleybol sahasında gördüğümüz Ebrar, reklam filmi boyunca karşısına çıkacağı söylenen tüm engelleri aşabileceğini “Dedim olabilir” diyerek anlatmıştı.
3.12.2021 Magazin
Boomads'e yeni marka: Eczacıbaşı tüketim ürünleri
Boomads'e yeni marka: Eczacıbaşı tüketim ürünleri 2011 yılında Hürriyet çatısı altında kurulan Boomads, portfoyüne yeni markalar katmaya devam ediyor.
9.03.2021 Ekonomi
Markaların Internet performansı yarışıyor…
Markaların Internet performansı yarışıyor… IAB ABD lisansıyla düzenlenen Mixx, dijital reklamları hedef-sonuç ilişkisi içinde değerlendiriyor.
5.01.2012 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Boomads ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boomads haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.