Booking.Com

Booking.Com

Son dakika Booking.com haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Booking.com ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Booking.com haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Booking.Com

haberleri sayfasında son dakika yaşanan booking.com gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 booking.com haberi bulunmuştur. Tüm booking.com haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'dan Booking.com'a 1,3 milyar ruble ceza
Rusya'dan Booking.com'a 1,3 milyar ruble ceza Rusya Federal Anti-Tekel Servisi, piyasadaki hakim konumunu suistimal ettiği gerekçesiyle sanal otel rezervasyon platformu Booking.com'a 1,3 milyar ruble (yaklaşık 145 milyon Türk lirası) para cezası verdi.
26.08.2021 Dünya
Booking.com açılıyor mu?
Booking.com açılıyor mu? Ünlü tatil rezervasyon sitesi booking.com'dan flaş Türkiye kararı. Geri dönüyor! Booking'in Türkiye'de vergisini ödeyip ofis açmak için hazırlıklara başladığı belirtiliyor.
14.10.2020 Ekonomi
ABD'de 230 yıl sonra bir ilk gerçekleşti
ABD'de 230 yıl sonra bir ilk gerçekleşti ABD Yüksek Mahkemesi, yeni tip corona virüs (covid-19) önlemleri kapsamında 230 yıllık tarihinde ilk kez uzaktan sözlü yargılama yapmaya başladı.
4.05.2020 Dünya
BM o firmaları tek tek açıkladı!
BM o firmaları tek tek açıkladı! Birleşmiş Milletler (BM), İsrail işgali altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde faaliyet gösteren İsrail merkezli ve uluslararası firmaların listesini yayımladı.
12.02.2020 Dünya
Mahkemeden booking.com için haksız rekabet kararı!
Mahkemeden booking.com için haksız rekabet kararı! Türkiye'deki faaliyetleri tedbiren durdurulan Booking.com'a Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) açtığı "Haksız rekabetin tespiti" davasında karar çıktı. Mahkeme davayı kabul ederek Booking'in haksız rekabet oluşturduğuna karar verdi. Mahkeme, Booking.com'un haksız rekabete neden olan sözleşmedeki aykırılıkları gidermesi halinde ihtiyati tedbirin kaldırılmasına da hükmetti. 500 bin TL teminat yatırması halinde www.booking.com'a erişilebilecek.
18.10.2019 Ekonomi
'Booking.com' için flaş değerlendirme!
'Booking.com' için flaş değerlendirme! Türkiye`deki faaliyetleri tedbiren durdurulan online otel rezervasyon portalı booking.com ile ilgili "haksız rekabet" davasında dosyaya sunulan bilirkişi raporunda, "booking.com`un seyahat acentası değil simsar olduğu, bunun için seyahat acentası ruhsatı almasına gerek olmadığı ve Türkiye`de gelir elde ettiği için vergi vermesi gerektiği" değerlendirmesi yapıldı.
26.12.2018 Ekonomi
Booking.com ile ilgili flaş karar
Booking.com ile ilgili flaş karar Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden (TÜRSAB) yapılan açıklamada "Booking.com'un Türkiye'de yerleşik otellerin pazarlanmasına aracılık faaliyetlerinin durdurulması kararına yapılan itirazlar tekrar reddedildi" denildi.
30.10.2018 Ekonomi
Doluluk oranı yüzde 95'i buldu! 9 günlük tatilde...
Doluluk oranı yüzde 95'i buldu! 9 günlük tatilde... Yaz sezonuna denk gelen Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından turizm sektöründe ciddi hareketlilik yaşanıyor. Tatil merkezlerinde rezervasyonlar yüzde 95’in üstüne çıktı, bayrama kadar da doluluk oranlarının yüzde 100’e ulaşması bekleniyor.
13.08.2018 Ekonomi
Booking’den sonra sıra Airbnb’ye geldi
Booking’den sonra sıra Airbnb’ye geldi Booking.com’a erişimi engelleten TÜRSAB, şimdi de aralarında Airbnb’nin de bulunduğu 20 siteye dava açmaya hazırlanıyor.
8.08.2018 Ekonomi
20 siteye daha dava açılıyor
20 siteye daha dava açılıyor TÜRSAB Yönetim Kurulu booking.com'un ardından Türkiye’de vergi ödemeyen 20’ye yakın online rezervasyon sitesine daha dava açmaya hazırlanıyor. Söz konusu 20 site arasında airbnb, agoda, skyscaner ve expedia gibi dünyaca ünlü rezervasyon siteleri de bulunuyor.
8.08.2018 Ekonomi
Booking’e kapı yine kapalı
Booking’e kapı yine kapalı Türkiye’deki faaliyetleri durdurulan Booking.com ile ilgili ‘haksız rekabet’ davasında, davalı tarafın teminat karşılığında ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına ilişkin yaptığı talep reddedildi.
11.07.2018 Ekonomi
Booking.com'un ihtiyati tedbirin kaldırılması talebi reddedildi
Booking.com'un ihtiyati tedbirin kaldırılması talebi reddedildi Türkiye'deki faaliyetleri tedbiren durdurulan online otel rezervasyon portalı booking.com ile ilgili "haksız rekabet" davasında, davalı tarafın teminat karşılığında ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına ilişkin yaptığı talebin reddedildiği öğrenildi.
11.07.2018 Ekonomi
Booking.com yeniden açılıyor
Booking.com yeniden açılıyor Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya yasal düzenlemeler yapıldıktan sonra booking.com ve benzer sitelerin yakın zamanda yeniden açılacağını açıkladı.
9.07.2018 Ekonomi
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı
Kemal Batmaz'la ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü çevresindeki arazide bulunan cep telefonlarından ikisinin, örgütün sivil imamları Kemal Batmaz ve Hakan Çiçek'e ait olduğu belirlendi.
23.06.2018 Gündem
Rusya’ya karşılığını veririz
Rusya’ya karşılığını veririz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sebze ve meyve ihracatında Rusya’nın şirket kısıtlamasını eleştirerek, “Gerekirse biz de aynısını yaparız, şirket seçerek ithalatımızı öyle yaparız” dedi
19.03.2018 Ekonomi
Booking.com geri dönüyor
Booking.com geri dönüyor Ekonomi Bakanı Zeybekci, Booking.com'un Türkiye faaliyetlerine bu yıl devam edebileceğini belirtti.
21.02.2018 Ekonomi
Cezayı kabul etti, geri dönüyor!
Cezayı kabul etti, geri dönüyor! Uluslararası tatil sitesi Booking.com, Türkiye’ye geri dönüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile temasa geçen şirket gerekli düzeltme ve cezaların ödemesini kabul ederek Türkiye pazarına yeniden dönmek için düğmeye bastı. Şirket, önümüzdeki aylarda Türkiye rezervasyonlarına başlayacak.
4.01.2018 Ekonomi
Türkiye, Google'a yaptırım uygulayabilir
Türkiye, Google'a yaptırım uygulayabilir Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, Android işletim sistemine sahip telefonlarda Google uygulamalarına öncelik verildiği için Google'a Türkiye tarafından yaptırım uygulanabileceğini söyledi.
11.12.2017 Bilim ve Teknoloji
400 bin otelle anlaştı  yerli ‘booking’i kurdu
400 bin otelle anlaştı yerli ‘booking’i kurdu Booking.com’un kapatılması ile bu alanda oluşan boşluğu gören Jolly Tur, 400 bin otelle anlaşıp yerli online rezervasyon şirketini kurdu. Booking davalarında bilirkişi olan Jolly Tur Genel Müdürü Erkan, “Kavga etmiyoruz, vergi versinler, rekabet edelim” şeklinde konuştu
20.11.2017 Ekonomi
booking.com 2018 yazını da kaçırdı
booking.com 2018 yazını da kaçırdı booking.com davası yine ertelendi. Yeni dava günü 7 Mart. Erişim yasağı kaldırılmayan site, böylece erken rezervasyon döneminde hizmet veremeyecek, 2018 yazını kaçıracak
6.11.2017 Ekonomi
Bakan Arslan'dan Wikipedia açıklaması
Bakan Arslan'dan Wikipedia açıklaması Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Wikipedia internet sitesine erişimi biz engellemedik. Wikipedia'nın Türkiye'yi terör örgütlerine destek veren ülke statüsünde gösterdiği metinler vardı. 'Bunları çıkarın' dedik. Onlara erişimi engelledi" dedi.
29.09.2021 Gündem
Booking’den Türkiye’ye ‘ortak yol’ mesajı
Booking’den Türkiye’ye ‘ortak yol’ mesajı Türkiye’deki operasyonları mahkeme kararıyla durdurulan booking.com’un yetkilileri, 5. duruşma öncesi olumlu konuştu. Yurt içi faaliyetlerin tekrar açılması konusunda umutlu olduklarını söyleyen yetkililer, kısa zamanda ortak bir yol bulunacağını belirttiler
14.10.2017 Ekonomi
Bakan’dan 3 vaat
Bakan’dan 3 vaat Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyüme, enflasyon ve işsizlikle ilgili iddialı hedefler açıkladı.
16.08.2017 Ekonomi
'Booking.com'un Türkiye ile üst seviyede görüşme talebi var'
'Booking.com'un Türkiye ile üst seviyede görüşme talebi var' Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Booking.com'u Türk turizminin pazarlanmasında çok önemli bir enstrüman olarak görüyorum ama haksız rekabet yaratmadan faaliyet göstermeleri ve Türkiye'nin kurallarına tabi olmaları gerekiyor. Bununla ilgili bir formül önerimiz oldu kendilerine. En üst seviyede görüşme talepleri var, yakında görüşeceğiz" dedi.
6.08.2017 Ekonomi
Sanal ticarete vergi kıskacı
Sanal ticarete vergi kıskacı Maliye, Türkiye’de vergi mükellefi olmayan e-ticaret şirketlerini 2 koldan kıskaca alacak. Bakan Naci Ağbal, “Vergi keseceğiz ve resen (otomatik) vergi mükellefi yapacağız” dedi
23.06.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Booking.Com ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki booking.com haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.