Bongonda

Bongonda

Son dakika Bongonda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bongonda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bongonda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bongonda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bongonda gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 bongonda haberi bulunmuştur. Tüm bongonda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ersun Yanal sadece 6 maç oynatmıştı! 4 yıl sonra Süper Lig'e geri dönüyor! Hem de Fenerbahçe'ye...
Ersun Yanal sadece 6 maç oynatmıştı! 4 yıl sonra Süper Lig'e geri dönüyor! Hem de Fenerbahçe'ye... Dinamo Kiev'le çok kritik maçlara çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Mesut Özil'le yollar ayrılırken, Sarı Lacivertli yöneticilerin kadroya takviye yapmak için çalışmalarına tam gaz devam ettiği öğrenildi. Bruma, Henrique, Emre Mor ve Çukur transferlerini bitiren Ali Koç hakkında Belçika basınında ilginç bir iddia ortaya atılırken, Jorge Jesus'un 2017'de Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor'da sadece 6 maçta görev alan ve bordo mavili takımda tutunamayan orta saha için için girişimlere başladığı belirtildi.
12.07.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor gönderdi şimdi pişman oldu geri istiyor
Trabzonspor gönderdi şimdi pişman oldu geri istiyor Daha önce Trabzonspor'da top koşturmasına rağmen kendisinden beklenen patlamayı yapamayan Theo Bongonda bordo mavili takıma geri dönüyor...
8.06.2022 Trabzonspor
Trabzonspor 3 milyon euro'ya almadı şimdi 20 milyon euro
Trabzonspor 3 milyon euro'ya almadı şimdi 20 milyon euro 2017-18 sezonunda Trabzonspor'un Celta Vigo'dan kiraladığı, fakat daha sonra sözleşmesini feshettiği Bongonda şimdi el yakıyor.
5.05.2021 Trabzonspor
Fenerbahçe'ye gidiyor!
Fenerbahçe'ye gidiyor! Bu sezonun ilk yarısında Trabzonspor forması giydikten sonra devre arasında Belçika'ya transfer olan Theo Bongonda, Fenerbahçe'ye önerildi.
28.05.2018 Fenerbahçe
Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı!
Trabzonspor'da ayrılık resmen açıklandı! Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bu hafta Trabzonspor'la son maçıma çıkacağım" dedi.
17.05.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da skandal! Şok etti...
Trabzonspor'da skandal! Şok etti... Trabzonspor’da devre arasında gönderilen oyuncular Emmanuel Mas ile Theo Bongonda’ya takımdan ayrılırken menajerlik ücreti ödendiği ortaya çıktı.
7.04.2018 Trabzonspor
Çalımbay'dan transfer açıklaması
Çalımbay'dan transfer açıklaması Çalımbay: “Devre arasında kriterlerlerimize uygun forvet oyuncusu bulamadık diye kadromuza takviye yapmadık.”
1.02.2018 Trabzonspor
Trabzonspor ayrılığı açıkladı
Trabzonspor ayrılığı açıkladı Trabzonspor, Theo Bongonda'nın kiralık sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi. Bongonda, Celta Vigo 'ya döndü.
24.01.2018 Trabzonspor
Dev maç öncesi Trabzonspor'da 6 eksik
Dev maç öncesi Trabzonspor'da 6 eksik Trabzonspor, hafta sonu karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo mavili ekip bugün yaptığı antrenmanı 6 oyuncusundan eksik olarak gerçekleştirdi.
24.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor 6 eksikle çalıştı!
Trabzonspor 6 eksikle çalıştı! Süper Lig'de deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, 1 günlük izinin ardından 28 Ocak Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
23.01.2018 Trabzonspor
Rıza Çalımbay iki futbolcuyu doğruladı!
Rıza Çalımbay iki futbolcuyu doğruladı! Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transferde Novak ve Remy isimlerinin gündemlerinde yer aldığını belirtti.
15.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da stoper için gündemdeki sürpriz isim: Matej Mitrovic
Trabzonspor'da stoper için gündemdeki sürpriz isim: Matej Mitrovic Stoper bölgesi için Chiriches, Moledo ve Pazdan ile ilgilenen Trabzonspor, sürpriz bir kararla rotasını Matej Mitrovic’e çevirdi. Beşiktaş’la yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, sol bek transferinde de Sakıb Aytaç’la her konuda anlaşmaya varıldı.
8.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor’da Burak Yılmaz şoku
Trabzonspor’da Burak Yılmaz şoku Trabzonspor'da Burak Yılmaz şoku yaşandı. Antalya'da ikinci yarının hazırlıklarını sürdüren bordo mavililerde milli futbolcu Burak Yılmaz, ağrıları nedeniyle idmanı yarıda bıraktı.
6.01.2018 Trabzonspor
Rıza Çalımbay: 2 transfere ihtiyacımız var
Rıza Çalımbay: 2 transfere ihtiyacımız var Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi.
6.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor’da kıran kırana antrenman
Trabzonspor’da kıran kırana antrenman ANTALYA'da 2’nci yarı hazırlıklarını gerçekleştiren Trabzonspor, günün ikinci antrenmanında saat 18.00’de yaptığı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürdü.
5.01.2018 Trabzonspor
Yeni transferler hayâl kırıklığı yarattı
Yeni transferler hayâl kırıklığı yarattı Bordo-mavililerde Burak dışındaki isimlerin katkısı beklentileri karşılamadı
3.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da transfer operasyonu başlıyor
Trabzonspor'da transfer operasyonu başlıyor Başkan Muharrem Usta ve Rıza Çalımbay arasında yapılan transfer zirvesinde 3 takviye kararı çıkmıştı. Bunun üzerine transfer operasyonunu resmen başlatan Bordo-Mavililer, Moledo ve Sakıb’da sona geldi. Fırtına, ileri uç için ise aceleci davranmıyor.
3.01.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'da 3 oyuncuyla sözleşme imzalanacak
Trabzonspor'da 3 oyuncuyla sözleşme imzalanacak Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Uğur Demirok, Joao Pereira ve Dame N'Doye ile mukavele imzalanacağını duyururken Emmanuel Mas'ın takımdan ayrılmak istediğini açıkladı
21.12.2017 Trabzonspor
Trabzonspor 2 eksikle çalıştı
Trabzonspor 2 eksikle çalıştı Trabzonspor, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Kardemir Karabükspor ile 24 Aralık Pazar günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.
19.12.2017 Trabzonspor
Trabzon güle oynaya bir üst turda!
Trabzon güle oynaya bir üst turda! İlk maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden bordo-mavililer, rövanşta da 5-1 galip gelerek adını son 16 turuna yazdırdı.
12.12.2017 Trabzonspor
Ayrılık kararını yönetime bildirdi!
Ayrılık kararını yönetime bildirdi! Trabzonspor'un sezon başında Celta Vigo'dan kiraladığı Theo Bongonda, yönetime mutsuz olduğunu ve ayrılmak istediğini iletti.
12.12.2017 Trabzonspor
Oynadığı kulüple ilgili bütün fotoğraflarını sildi!
Oynadığı kulüple ilgili bütün fotoğraflarını sildi! Belçikalı oyuncu Bongonda, Instagram hesabından Trabzonspor ile ilgili olan tüm fotoğrafları sildi. Bu hareket, Bongonda'nın Trabzonspor'u kafasında sildiği şeklinde yorumlandı...
21.11.2017 Trabzonspor
Çalımbay açıkladı: Eto'o ile Beşiktaş
Çalımbay açıkladı: Eto'o ile Beşiktaş Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT Spor'da yayınlanan "Basın Tribünü" programının konuğu oldu. Canlı yayında Eto'o ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
13.11.2017 Futbol
Trabzonspor Katar’a gitti
Trabzonspor Katar’a gitti Trabzonspor, yarın oynayacağı özel maç için Katar’ın başkenti Doha'ya gitti.
7.10.2017 Trabzonspor
Yanal revizyona hazırlanıyor
Yanal revizyona hazırlanıyor Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam eden Bordo- Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal, kadroda revizyona gitmeyi planlıyor. Stoperde Uğur-Durica, Hubocan-Durica ve Okay-Uğur ikililerini deneyen Yanal, orta saha bölgesinde de büyük bir kararsızlık yaşıyor.
29.09.2017 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Bongonda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bongonda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.