Bogdan Tanjevic

Bogdan Tanjevic

Son dakika Bogdan Tanjevic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bogdan Tanjevic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bogdan Tanjevic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bogdan Tanjevic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bogdan tanjevic gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 bogdan tanjevic haberi bulunmuştur. Tüm bogdan tanjevic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bogdan Tanjevic, resmen bıraktı!
Bogdan Tanjevic, resmen bıraktı! Eurobasket 2017 bir çok ünlü isim için de son nokta oldu. Karadağ'ın başında son kez Türk basketbolseverlerin karşısına çıkan Tanjevic, 70 yaşında aktif antrenörlük hayatını noktaladı.
15.09.2017 Basketbol
Milliler farklı kazandı
Milliler farklı kazandı 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2017) hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Takımı, hazırlık maçında Karadağ'ı 84-70 mağlup etti.
26.08.2017 Arşiv
Karadağ'da Tanjeviç dönemi!
Karadağ'da Tanjeviç dönemi! A Milli Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Ülker'in eski çalıştırıcısı Bogdan Tanjevic, Karadağ A Milli Takımı'nın başantrenörlüğüne getirildi.
30.10.2015 Basketbol
G.Saray'dan Aziz Yıldırım'a cevap
G.Saray'dan Aziz Yıldırım'a cevap Galatasaray Kulübü, Aziz Yıldırım'ın Ergin Ataman'la ilgili yaptığı açıklamalara resmi site aracılığıyla cevap verdi.
26.08.2015 Galatasaray
F.Bahçe Ülker son virajda
F.Bahçe Ülker son virajda Maccabi Electra ile eşleşen Fenerbahçe Ülker, rakibiyle ilk maçta salı günü İstanbul'da karşı karşıya gelecek.
13.04.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe'de sürpriz ayrılık
F.Bahçe'de sürpriz ayrılık Polonyalı antrenör Jacek Winnicki’nin biletini kesmeyi düşünen Fenerbahçe, takımı Ertuğrul Erdoğan’a emanet edecek.
12.04.2015 Fenerbahçe
'G.Saray maçı zor olacak'
'G.Saray maçı zor olacak' Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic, Galatasaray Liv Hospital maçıyla ilgili konuştu.
13.01.2015 Galatasaray
Tanjevic'ten övgü dolu sözler
Tanjevic'ten övgü dolu sözler A Milli Basketbol Takımı'nın eski başantrenörü Bogdan Tanjevic, Türkiye Basketbol Ligi'nin (TBL) her geçen yıl daha iyiye gittiğini söyledi.
18.11.2014 Basketbol
Fener yine kayıp
Fener yine kayıp Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'nda İspanyol temsilcisi Barcelona, Fenerbahçe Ülker'i 80-78 mağlup etti.
6.11.2014 Fenerbahçe
'Hayalim gerçek oldu'
'Hayalim gerçek oldu' Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Serhat Çetin, Zeljko Obradovic ile çalışarak hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
7.10.2014 Fenerbahçe
'En iyisi Ergin Ataman'
'En iyisi Ergin Ataman' Kerem Tunçeri, "Yeni bir ekibiz ve genç arkadaşlarımız var. Bu nedenle iyi çalışmamız gerekiyor" dedi
16.07.2014 Basketbol
G.Saray'dan farklı zafer!
G.Saray'dan farklı zafer! THY Euroleague'de Maccabi deplasmanından mağlup dönen Galatasaray Liv Hospital, BBL'de hafta sonunu rahat geçirdi. Abdi İpekçi'de Türk Telekom'u konuk eden Cim Bom, erken kırılan rakibini 89-65 mağlup ederek 14. galibiyetine uzandı.
2.03.2014 Basketbol
Federasyon Obradovic’i ikna edememiş
Federasyon Obradovic’i ikna edememiş Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, A milli takımın başına Obradovic’i getirmek istediğini ancak kendisinden olumsuz yanıt aldığını açıkladı.
6.02.2014 Basketbol
"Hidayet bunu haketmiyor"
"Hidayet bunu haketmiyor" Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane isimlerinden Vlade Divac, Türk basketbolu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
4.10.2013 Basketbol
Hido'ya sert yanıt!
Hido'ya sert yanıt! A Milli Basketbol Takımı'nın eski kaptanlarından İbrahim Kutluay, Hidayet Türkoğlu'na cevap verdi.
13.09.2013 Basketbol
Siz niye bekliyorsunuz?
Siz niye bekliyorsunuz? Basketbol Federasyonu kolay yolu seçip Slovenya’daki hüsranın faturasını Sırp antrenöre çıkardı. Yanıt aranan Asıl soru ise şu:
13.09.2013 Basketbol
F.Bahçe'de şaşırtan ayrılık!
F.Bahçe'de şaşırtan ayrılık! Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı’nın yardımcı antrenör Ertuğrul Erdoğan ile liglerin başlamasına kısa bir süre kala ve tüm takımlar teknik kadrolarını oluşturmuşken ayrılık kararı alması şaşkınlıkla karşılandı.
13.09.2013 Basketbol
Kural sordu, Erdenay'a kramp girdi
Kural sordu, Erdenay'a kramp girdi A Milli Basketbol Takımı'nın Eurobasket 2013'e veda etmesinin ardından TBF Başkanı Turgay Demirel, Milli Takımlar Menajeri Harun Erdenay, Milli Takım Antrenörü Bogdan Tanjevic ve Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.
12.09.2013 Basketbol
Bir dönem sona erdi! Tanjevic gitti...
Bir dönem sona erdi! Tanjevic gitti... A Milli Basketbol Takımı'nda bir devir sona erdi...
12.09.2013 Basketbol
Tanjevic bugün istifa ediyor!
Tanjevic bugün istifa ediyor! A Milli Basketbol Takımımızın baş antrenörü Bogdan Tanjevic’in, bugünkü basın toplantısında istifasını açıklanması bekleniyor.
11.09.2013 Basketbol
Tanjevic: 'Durum ortada'
Tanjevic: 'Durum ortada' 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda gruptan çıkamayan A Milli Takım'da, başantrenör Bogdan Tanjevic, görevi bırakacağı yönünde açıklamalarda bulundu.
10.09.2013 Basketbol
Gözler Ergin Ataman'a çevrildi
Gözler Ergin Ataman'a çevrildi Fatih Terim’i A Milli Futbol Takımı ile Massimo Barbolini’yi ise Kadın Voleybol Milli Takımı’yla paylaşan Galatasaray’ın bir hocasına daha ‘milli kanca’ atıldı.
10.09.2013 Basketbol
Tanjevic bırakıyor!
Tanjevic bırakıyor! A Milli Takımı menajeri Harun Erdenay birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.09.2013 Basketbol
"Skandal mı istiyorsunuz?"
"Skandal mı istiyorsunuz?" A Milli Erkek Basketbol Takımı baş antrenörü Bogdan Tanjevic, basında çıkan iddialara sert yanıt verdi.
7.09.2013 Basketbol
'Belki de sorun bende'
'Belki de sorun bende' Finlandiya yenilgisi sonrası oyuncularının rakibe saygı duymadığını ifade eden başantrenör Bogdan Tanjevic, İtalya karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası özeleştiri yaptı.
5.09.2013 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Bogdan Tanjevic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bogdan tanjevic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.