Londra-İstanbul hattında kripto para dolandırıclığı! Milyonluk Bitcoin vurgunu...
Londra-İstanbul hattında kripto para dolandırıclığı! Milyonluk Bitcoin vurgunu... İstanbul'da milyonluk Bitcoin vurgunu. İddiaya göre, maaş aldığı bankada işlem sırası bekleyen A.A.’ya yanaşan H.Z. Bitcoin yatırımında bulunması konusunda önce tavsiyede bulundu, daha sonra da ısrarcı oldu. H.Z.’nin ısrarlarını kıramayan A.A. bu teklifi kabul etti.
27.04.2022 Gündem
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı!
Tarihi kripto para vurgununda 'Türk Martha Stewart' detayı! Kripto para tarihinin en büyük vurgununda ayrıntılar ortaya çıktı. 2016 yılında kripto para borsası Bitfinex hack'lendiğinde yaklaşık 3.6 milyar dolar değerinde kripto para çalındı. Dünya dün, ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya kilitlendi. Milyarlık vurgunun kilit isimleri olan evli çiftin yakalandığı açıklandı. Bitcoinleri aklamak için komplo kurdukları tespit edilen çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyarlık vurgunda bir de şoke eden detay vardı...
10.02.2022 Dünya
Marmaris'te de milyonluk 'bitcoin' vurgunu!
Marmaris'te de milyonluk 'bitcoin' vurgunu! 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'nin Aydın'da tutuklanmasının ardından Marmaris'te de bilgisayar dükkanı sahibi Kürşat Ö.'nün de benzer yöntemle milyonluk vurgun yaptığı ortaya çıktı. 3 yıl önce topladığı paralarla ortadan kaybolan bilgisayarcı her yerde aranıyor.
12.11.2019 Gündem