Kripto paralarda deprem! Bitcoin için ünlü ekonomistten bomba tahmin! Yatırımcılara flaş tavsiye...
Kripto paralarda deprem! Bitcoin için ünlü ekonomistten bomba tahmin! Yatırımcılara flaş tavsiye... Bitcoin, Ethereum, altın ile ilgili son dakika açıklaması! Bomba tahmin geldi. Rakam verildi ve yatırımcılara tavsiyede bulunuldu. ABD'li ünlü ekonomist Peter Schiff, Bitcoin'in 30.000 doları kalıcı olarak aşağı yönlü kırması durumunda 'çöküş' yaşayacağını belirtti. Öte yandan "Ethereum'daki zayıflık Bitcoin'in çöküşünü yüksek ihtimalli bir sonuç haline getiriyor" diyen Schiff, yatırımcılara da altın tavsiyesinde bulundu.
11.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda Fed faizi etkisi! Flaş karar, dengeler değişti! Bitcoin ve Ethereum ve Altcoin’ler...
Kripto paralarda Fed faizi etkisi! Flaş karar, dengeler değişti! Bitcoin ve Ethereum ve Altcoin’ler... Kripto paralarla ilgili son dakika gelişmesi. Resmen değişti. Piyasalar hareketlendi. ABD Merkez Bankası’nın faizi artırması ve Fed Başkanı’nın enflasyona ilişkin olumsuz açıklamaları piyasaları hareketlendirdi. Bir süredir düşüşte olan altın yükseliş gösterirken, euro/dolar paritesi yükselmeye başladı ve dolar güçlü para birimleri karşısında hafif değer kaybına uğradı. Faiz artırımının en etkili görüldüğü alan ise kripto paralar oldu. Bitcoin yüzde 5 yükselirken sert satışlarla karşılaşan altcoinlerde de primlenme göze çarptı. İşte Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...
4.05.2022 Ekonomi
Bitcoin ile ilgili bomba tahmin! Kripto paralarda yeni rekor, ilk kez olacak, tarih verildi
Bitcoin ile ilgili bomba tahmin! Kripto paralarda yeni rekor, ilk kez olacak, tarih verildi Kripto varlıklar son yıllarda yatırımcıların gözdesi. Bitcoin ve altcoinlerdeki hareketler yakından takip ediliyor. Kripto varlıkla yatırım yapanlar özellikle altcoinlerin uzun vadede yüksek getirisi olabileceğini düşünüyor. Bitcoin yatırımcıları ise daha kıısa vadede yüksek kazançlar elde ediyor. Uzun süre yükseliş trendi ile yatırımcının yüzünü güldüren Bitcoin yeniden güçlü bir toparlanma dalgasına girdi. Bitcoin, 40 bin dolarlık direnç bölgesinin üzerine çıkmayı başardı. Kripto varlıkların atası olarak kabul edilen Bitcoin'in 2022 yılının sonlarına doğru fiyatını ne olacak? Uzmanlardan Bitcoin fiyatına ilişkin son dakika tahminleri art arda geldi. Yeniden rekor seviyelere ulaşması beklenen Bitcoin'in yılı 80 bin dolar seviyelerinde kapatması öngörülüyor.
20.04.2022 Ekonomi