Birkan Key

Birkan Key

Son dakika birkan key haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan birkan key ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını birkan key haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Birkan Key

haberleri sayfasında son dakika yaşanan birkan key gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 birkan key haberi bulunmuştur. Tüm birkan key haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce...
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce... Geçen yıl fuhuştan gözaltına alınan ünlü damat adayı Birkan Key, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin ailesiyle tanıştı.
2.01.2019 Magazin
Ablası öldürülen Birkan'dan ilk açıklama
Ablası öldürülen Birkan'dan ilk açıklama Ablası sokak ortasında vurularak öldürülen damat adayı Birkan Key acı haberin ardından, "Bir kadın nasıl 6 el kurşunlanarak öldürülür bu nasıl bir cinayettir" dedi.
27.07.2018 Magazin
‘Damat adayı’ Birkan'ın ablası öldürüldü
‘Damat adayı’ Birkan'ın ablası öldürüldü Evlendirme programlarına katılan damat adayı Birkan Key'in ablası Kader Key (38) İstanbul Bahçelievler'de silahla öldürüldü.
27.07.2018 Gündem
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi...
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi... Damat adayı Birkan Key, yeni sevgilisiyle sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Birkan'ın yeni sevgilisi gelin adayı Hanife'ye benzetildi.
15.12.2017 Magazin
Rus gelin adayı olanları bir bir anlattı!
Rus gelin adayı olanları bir bir anlattı! Fuhuş baskınında gözaltına alınan damat adayı Birkan ile de bir süre birliktelik yaşayan Rus gelin adayı Luvrita, izdivaç programında dönen dolabı ifşa etti.
20.10.2017 Magazin
İşte damat adayı Birkan'ın sevgilisi!
İşte damat adayı Birkan'ın sevgilisi! İzdivaç programının bitmesinin ardından fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp tutuksuz yargılanan damat adayı Birkan Key, sevgilisiyle fotoğraf paylaştı.
27.09.2017 Magazin
Fuhuştan gözaltına alınan Birkan'dan şok hareket!
Fuhuştan gözaltına alınan Birkan'dan şok hareket! İzdivaç programında şöhreti yakalayan ve geçtiğimiz günlerde fuhuş operasyonunda gözaltına alınan damat adayı Birkan Key, sosyal medyadan "pes" dedirten bir paylaşıma imza attı.
26.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Birkan Key ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki birkan key haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.