Bircan İpek

Bircan İpek

Son dakika bircan ipek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bircan ipek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bircan ipek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bircan İpek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bircan ipek gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 bircan ipek haberi bulunmuştur. Tüm bircan ipek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası
Nihat Doğan’a hapis ve para cezası Bir televizyon kanalında yayımlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla yargılanan programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol ile yayın sorumlusu Cihat Zembat'ın çarptırıldığı birer yıl sekizer ay hapis cezası ertelendi.
30.04.2019 Magazin
Talat Bulut karşı atağa geçti!
Talat Bulut karşı atağa geçti! Yasak Elma dizisinde rol alan Talat Bulut, kendisini taciz ettiği iddiasında bulunan set çalışanının şikayetine takipsizlik kararı verilmesinin ardından, 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
15.10.2018 Magazin
Aşka geldiler
Aşka geldiler Eski model Şenol İpek, yeni sevgilisi Nur Şipka ile Çeşme’de tatil yapıyor. Âşıklar önceki gün Momo Beach’te görüntülendi. Sevgililerin aşka gelip romantik anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı.
28.08.2018 Magazin
Şenol İpek ile Bircan İpek boşandı!
Şenol İpek ile Bircan İpek boşandı! 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Bircan İpek ile eski manken Şenol İpek, sosyal medya üzerinden boşandıklarını duyurdu.
24.05.2018 Magazin
Büyük kavga! "Tek derdi zengin koca avlamak"
Büyük kavga! "Tek derdi zengin koca avlamak" Televizyon sunucusu Bircan İpek ve Ebru Şancı arasında gerginlik çıktı. İkili Instagram hikayelerinde birbirlerine meydan okudu. Bircan İpek, Şancı'yı koca parası yiyen kadın ilan etti.
26.04.2018 Magazin
Seda Sayan'ın ayrılığının sebebi...
Seda Sayan'ın ayrılığının sebebi... Seda Sayan'ın büyük aşkı Murat Karabova'dan ayrılmasının nedeni ortaya çıktı. Meğer, Seda programına Nihat'ı konuk edip samimi davrandığı için sevgilisi anında terk etmiş.
16.03.2018 Magazin
Bircan İpek çıldırdı: Çiftleşmiş bir hayvansın!
Bircan İpek çıldırdı: Çiftleşmiş bir hayvansın! 4 yaşındaki kızını elbiseyle boğmaya çalışan anneyi ağır bir dille eleştiren sunucu Bircan İpek adeta çileden çıktı.
7.02.2018 Televizyon
Programa veda ederken dakikalarca ağladı
Programa veda ederken dakikalarca ağladı Survivor'a gitmeye hazırlanan Nihat Doğan programına veda ederken canlı yayında dakikalarca ağladı. Nihat, elinden tutan Beyaz TV patronuna teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
29.12.2017 Magazin
'Göğüsleri sarkmış olacaktı' dedi mi? Açıkladı...
'Göğüsleri sarkmış olacaktı' dedi mi? Açıkladı... Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen 'Hayta İsmail' lakaplı Ahmet Arıman, verdiği röportajdaki "30'larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı" sözlerini hatırlamıyor.
26.12.2017 Magazin
Nihat Doğan'ın yerine iki ünlü isim getirildi!
Nihat Doğan'ın yerine iki ünlü isim getirildi! Beyaz TV'de magazin programı yapan Nihat Doğan, Survivor'a gidince yerine kimin geleceği merak konusuydu. Nihat yerine, Ece Erken ve Ali Eyüboğlu getirildi.
25.12.2017 Televizyon
Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım!
Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım! Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı geçtiğimiz günlerde gelin adayı Solmaz'ın +18'lik görüntülerini masaya yatırmıştı. Konuyla ilgili Solmaz, "Maymunlar, konuşmayı bilmiyor." deyince programın sunucuları çıldırdı.
12.12.2017 Magazin
Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım!
Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım! Solmaz, Bircan İpek'i çıldırttı: Senin o dilini kopartırım!
21.01.2022 Magazin
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı...
Mahkemeden Nihat Doğan'a şok! Zorla getirme kararı... Bir televizyon kanalında yayınlanan programda "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında yapılan yorumlarda "iftira" ve "hakaret" suçunu işledikleri iddiasıyla programın sunucuları Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 sanığın 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.
8.12.2017 Magazin
Sunucu Bircan İpek, programı basıp bakın ne yaptı?
Sunucu Bircan İpek, programı basıp bakın ne yaptı? 'Söylemezsem Olmaz'ın güzel sunucusu Bircan İpek, makyajsız şekilde baskın yaptığı programda eşinin kendisini aldattığını belirterek "Aldatıldığımı kabul etmezsem tipik bir Türk kadını olacağım" dedi.
19.10.2017 Magazin
Sunucu Bircan İpek, programı basıp bakın ne yaptı?
Sunucu Bircan İpek, programı basıp bakın ne yaptı? Sunucu Bircan İpek, programı basıp bakın ne yaptı?
21.01.2022 Magazin
'Cenazeye tecavüz' iddiası çıldırttı!
'Cenazeye tecavüz' iddiası çıldırttı! Sosyal medyada hızla yayınlan cenaze aracı şoförünün 16 yaşındaki kızın cenazesine tecavüz ettiği iddiasına tepki gösteren Bircan İpek, "Allah belasını versin. Ölümüzü teslim edemiyoruz" dedi.
13.10.2017 Televizyon
Nihat Doğan Acun Ilıcalı'nın sır projesini ifşa etti!
Nihat Doğan Acun Ilıcalı'nın sır projesini ifşa etti! Nihat Doğan, sabah programında yeni sezonda ekrana gelecek bir Acun Ilıcalı projesini açıkladı. Doğan, Acun Ilıcalı bana kızacak ama diyerek ünlülerin birbirleriyle boks maçı yapacağını duyurdu!
14.09.2017 Televizyon
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele Televizyon, sanat ve iş dünyasının saygın isimleri, Türkiye genelindeki otistik ve down sendromlu çocukların yararına düzenlenen ‘Çevre Ve Doğa İçin Çocuklarla El Ele Bahar Defilesi’ için podyuma çıktı.
3.05.2017 Magazin
Nihat Doğan'dan şok sözler! 'Onu bir güzel sevdim...'
Nihat Doğan'dan şok sözler! 'Onu bir güzel sevdim...' 'İtle uyuyan pireyle uyanır' şeklinde bir açıklama yapan Ömür Varol'a cevap veren Nihat Doğan, 'Alnıma bardakla vurdu. Ben de onu bir güzel sevdim' dedi.
13.04.2017 Magazin
Nihat Doğan o kavgayı anlattı!
Nihat Doğan o kavgayı anlattı! Nihat Doğan Ömür Varol ile yumruk yumruğa kavga ettiği anları anlattı."Ömür bir bayana el kaldırmaya kalktı bende dayanamadım ayırmaya çalışırken geldi çay bardağı ile kafama vurdu ondan sonra bende onu bir güzel sevdim bütün olay bu."dedi.
21.01.2022 Magazin
Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti!
Ömür Varol ile Nihat Doğan yumruk yumruğa kavga etti! "Söylemezsem Olmaz" programı sonrası Nihat Doğan ile kavga edip programdan ayrılan Ömür Varol Instagram hesabından "zorunlu açıklama" yaptı. İşte Ömür Varol'un açıklaması...
13.04.2017 Magazin
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis...
Nihat Doğan'a şok! 8 yıl hapis... Nihat Doğan ve Ömür Varol'un da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 8 yıl 4'er aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İşte Nihat Doğan ve Ömür Varol gibi isimler için düzenlenen iddianame'nin detayları...
28.02.2017 Magazin
'Mini eteğini giy' sözü başını yaktı
'Mini eteğini giy' sözü başını yaktı Nihat Doğan, gelin adayı Hanife'ye 'çıkar başörtünü, giy mini eteğini' diyerek çok sert sözlerle yüklenmişti. Hanife de Doğan'ı mahkemeye vereceğini Instagram'dan açıkladı. İşte Hanife'nin Nihat Doğan hakkındaki açıklaması...
9.03.2017 Magazin
Nefes alamıyorum!
Nefes alamıyorum! Eski manken Şenol İpek, önceki gece eşi Bircan İpek ile Karaköy Goya adlı mekan çıkışı görüntülendi.
20.02.2017 Magazin
Hanife'den Nihat Doğan'a ağır sözler!
Hanife'den Nihat Doğan'a ağır sözler! Müzmin gelin adayı Hanife, kendisini eleştiren Nihat Doğan hakkında çok ağır konuştu. İşte Hanife'nin şaşırtıcı sözleri...
21.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bircan İpek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bircan ipek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.