3. doz aşı zorunlu mu? Biontech 3. doz ne zaman yapılır?
3. doz aşı zorunlu mu? Biontech 3. doz ne zaman yapılır? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni varyant Omicron'un Türkiye'de de görülmesi üzerine hatırlatma dozuna dikkat çekti. Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından omicron varyantına ilişkin açıklamalarda buılundu. Peki, 3. doz aşı zorunlu mu? Biontech 3. doz ne zaman yapılır? Hatırlatma dozu ne zaman yapılmalı? İşte 3. doz aşı ile ilgili merak edilenler...
16.12.2021 Sağlık
BioNTech aşısı ile ilgili flaş açıklama!  3'üncü doz uygulaması...
BioNTech aşısı ile ilgili flaş açıklama! 3'üncü doz uygulaması... Covid-19'la mücadelede 2'nci doz aşılama oranları yükseltilmeye çalışılırken, gündeme gelen BioNTech aşısının 3'üncü doz zamanını değerlendiren Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zafer Kurugöl, "Şu an için Türkiye'de risk taşımayan kişiler için 2 doz BioNTech yaptıranlara 3'üncü doz BioNTech uygulanması için erken" dedi.
17.10.2021 Sağlık
Biontech 3. doz var mı? 2 doz Biontech olanlar 3. dozu olacak mı?
Biontech 3. doz var mı? 2 doz Biontech olanlar 3. dozu olacak mı? Biontech aşısı 3 doz mu olacak? ABD Gıda ve İlaç Dairesi'nden 16 yaş ve üzeri için onay alan Pfizer-BioNTech, üçüncü doz için de onay başvurusunda bulunuyor. Pfizer'ın yayınladığı yazılı açıklamaya göre yeni doz, koronavirüse karşı antikor üretimini 3,3 kat arttırıyor. Onay gelmesi halinde ABD'de 20 Eylül tarihinde 3. doz aşılama çalışmaları başlayacak. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından 3 doz aşının gerekliliğini belirtince Biontech 3. Doz aşı ile ilgili sorgulamalar da başladı. Peki, 2 doz Biontech olanlar 3. dozu olacak mı?
26.08.2021 Gündem