Bingölde Deprem

Bingölde Deprem

Son dakika Bingölde deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bingölde deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bingölde deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bingölde Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bingölde deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 5 bingölde deprem haberi bulunmuştur. Tüm bingölde deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bingöl depremi bekleniyor mu? Doğu Anadolu Fay Hattında yer alan Bingöl'de deprem oldu mu, kaç şiddetinde ve büyüklüğünde?
Bingöl depremi bekleniyor mu? Doğu Anadolu Fay Hattında yer alan Bingöl'de deprem oldu mu, kaç şiddetinde ve büyüklüğünde? 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremleri sonrası uzmanlardan açıklamalar art arda geliyor. İstanbul, Adana ve Hatay'ın dışında uzmanlar Bingöl’de de depreme dikkat çekiyor. Öte yandan Bingöl'ün Genç ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, Bingöl'de deprem ne zaman bekleniyor, Bingöl'de büyük bir deprem bekleniyor mu?
22.02.2023 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Korkutan deprem! AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl'ün Yedisu ilçesinde deprem meydana geldi. AFAD’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde saat 15.49'da 4 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
27.05.2022 Gündem
Bingöl'de deprem! En son deprem nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi...
Bingöl'de deprem! En son deprem nerede oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi... AFAD ve Kandilli'den gelen bilgilere göre Bingöl'ün Kiğı ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pek çok kişi, Bingöl'de meydana gelen deprem nedeniyle 'Deprem mi oldu?' sorusunu araştırıyor ve Kandilli Rasathanesi ile AFAD tarafından kaydedilen son depremleri araştırıyor. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte Kandilli ve AFAD tarafından kaydedilen son depremler listesi...
25.07.2020 Gündem
Bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem
Bingöl'de 3.6 büyüklüğünde deprem Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, Richter ölçeğine göre, 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.01.2020 Gündem
Ege Denizi ve Bingöl'de deprem!..
Ege Denizi ve Bingöl'de deprem!.. Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3...
13.05.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bingölde Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bingölde deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.