BİMER şikayet başvurusu ayrıntıları!
BİMER şikayet başvurusu ayrıntıları! BİMER başvuru ve sorgulama ekranında vatandaşlar dakikalar içerisinde devlet iletişimi kurabiliyor. Bu sebep ile de vatandaşlar artık devlet iletişiminde BİMER başvuru ve sorgulama hizmetini kullanıyor. Vatandaşın tüm devlet birimleriyle ilgili istek, öneri ve şikayet bildirimleri ile birlikte BİMER başvuru ve sorgulama ekranında bilgi edinme başvurusu da yapabiliyor.
29.09.2021 Gündem
BİMER başvuru işlemleri yapılırken dikkat edilmesi gereken kurallar!
BİMER başvuru işlemleri yapılırken dikkat edilmesi gereken kurallar! BİMER başvuru işlemleri ile dilek ve şikayetlerimizi kolay şekilde ilgili makamlara iletebiliyoruz. BİMER başvurusunun yanı sıra yapılan başvurunun sonucunu da sorgulamak mümkündür. BİMER başvuru ve sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınızı haberimizde anlatmış bulunuyoruz.
29.09.2021 Gündem
Bimer başvuru sonucumu nasıl sorgularım? Bimer başvuru işlemleri!
Bimer başvuru sonucumu nasıl sorgularım? Bimer başvuru işlemleri! Bimer başvuru ve sorgulama ile kuruma başvuru yapabilirsiniz ve başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Bimer başvuru ve sorgulama işlemleri resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla yapılabilir. Bimer başvuru ve sorgulama işlemlerinin nereden ve nasıl yapıldığını yazımızdan öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem