O konuşmanın sahibi anlattı: Bilişim Vadisi ekosisteminin içinde olmak en güzel şey
O konuşmanın sahibi anlattı: Bilişim Vadisi ekosisteminin içinde olmak en güzel şey Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli'ye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine çeken girişimci Taha Uluhan, Bilişim Vadisi’nin davetiyle Almanya’dan Türkiye’ye gelişini, kendisine sunulan imkanları ve vadide yürüttüğü projeyi anlattı.
10.08.2022 Bilim ve Teknoloji
Heyecanla bekleniyordu! 100 bin TL ödül verilecek
Heyecanla bekleniyordu! 100 bin TL ödül verilecek Bilişim Vadisi ve TEKNOFEST tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışmasını izlemeye yarın Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank katılacak. 30 takımın yarışacağı parkurda yarışmayı kazanan takıma 100 bin TL'ye varan para ödülü verilecek.
25.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Togg, girişimcileri sahneye çıkardı!
Togg, girişimcileri sahneye çıkardı! Yerli otomobili geliştirme çalışmalarını sürdüren Togg ile Bilişim Vadisi’nin ortaklaşa hazırladığı Mobilite Hızlandırma Programı’nı tamamlayan 10 girişimci, yatırımcıların karşısına çıktı. Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen Demo Günü’nde, girişimciler yatırım alma fırsatlarını değerlendirmeye çalıştılar. Programın, Türkiye’de geleceğin mobilite ekosistemini şekillendirecek girişimcilere mentörlük, finansal ve hukuki danışmanlık, proje takip desteği ve Ar-Ge teşvikleri gibi konularda yol göstermek amacıyla düzenlendiği açıklandı.
14.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Geleceğin yazılımcıları Bilişim Vadisi’ni gezdi
Geleceğin yazılımcıları Bilişim Vadisi’ni gezdi Bağcılar Belediyesi’nin öncülüğünde ilçede okuyan yazılım bölümü öğrencileri, Türkiye’nin teknoloji üssü Bilişim Vadisi’nin ziyaret etti. Yazılım Okulu’ndan Aircar’a (Uçan araba) kadar her yeri gezen teknoloji sevdalısı gençler, Bilişim Vadisi’ne hayran kaldı. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler, çok etkilendikleri bu bilim ailesine katılmaya karar verdiklerini söyledi.
31.03.2022 Bilim ve Teknoloji