Pegasus’tan cezasız bilet değişikliği hakkı
Pegasus’tan cezasız bilet değişikliği hakkı Pegasus Hava Yolları, 31 Aralık 2021 tarihine kadar satın alınan tüm yurt içi ve yurt dışı uçak biletlerinde, misafirlerine cezasız değişiklik hakkı tanıdığını duyurdu
1.12.2021 Ekonomi
THY'den flaş bilet kararı: Tamamen ücretsiz olacak
THY'den flaş bilet kararı: Tamamen ücretsiz olacak Türk Hava Yolları(THY), sel felaketi yaşanan Sinop, Zonguldak ve Kastamonu'ya (kalkışlı ve varışlı) uçuşu olan vatandaşlara, ücretsiz bilet değişikliği ve hiç kullanılmamış biletlerin ücretsiz iade hakkı tanıdıklarını duyurdu.
12.08.2021 Ekonomi
THY'den bilet değişikliği mesajı!
THY'den bilet değişikliği mesajı! Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, bilet değişikliği ile ilgili yaşanan gecikmelerle ilgili açıklama yaptı. Üstün, "Gecikmeler için özür diler her süreci çözüme kavuşturacağımızı temin ederiz" dedi.
16.03.2020 Ekonomi
THY uyardı! Değişiklik ve iptalde yarın son gün
THY uyardı! Değişiklik ve iptalde yarın son gün Türk Hava Yolları, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak yolcularına yönelik bilet iade ve değişiklikleriyle ilgili açıklama yaptı. Bu işlemlerde son günün 31 Mayıs (yarın) olduğu hatırlatıldığı açıklamada, sunulan haklardan promosyon dahil tüm bilet tiplerinin geçerli olduğunu duyurdu.
30.05.2019 Gündem