Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
Heijan gözaltına mı alındı? Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı? Heijan gözaltına mı alındı? Rap müzik şarkıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Rap şarkıcısı Heijan olarak tanınan Doğan Tarda, BIG olarak tanınan Samet Işık ile CAC lakaplı Şahan Terzioğlu gözaltına alındı. Peki, Heijan, BIG ve CAC neden gözaltına alındı?
18.08.2023 Gündem
Erdoğan 'Oy Vermeyin' dedi, O 'Boykot Edin' çağrısı yaptı
Erdoğan 'Oy Vermeyin' dedi, O 'Boykot Edin' çağrısı yaptı Almanya'da göçmenler tarafından kurulan ve yedi yıldır faaliyet gösteren Yenilik ve Adalet Birliği Partisi (BIG), 24 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan Almanya Milletvekili Genel Seçimleri'ne katılmayacağını aylar önce açıklamıştı. Aylar önce söz konusu seçimler için katılmama kararı alan BIG Partisi'nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dikkat çeken bir destek geldi.
20.08.2017 Dünya
"FETÖ'nün ihanetini Almanya'da biz bizzat yaşadık"
"FETÖ'nün ihanetini Almanya'da biz bizzat yaşadık" BİG Partisi Genel Başkanı Yıldız, partiyi ilk kurdukları günden itibaren FETÖ'nün kendilerine nasıl zarar verdiği anlattı.
30.04.2017 Dünya
Soyunmayı abartan yarışmacı uyarı aldı
Soyunmayı abartan yarışmacı uyarı aldı Ünlülerin yarıştığı 'The Celebrity Big Brother' yarışmasında kameralar önünde soyunan Chloe Goodman, kanal yönetimi tarafından uyarıldı.
14.01.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri