İlk beyaz saç teliniz dehşete düşürmesin! Bu karışım 1 tane beyaz saç bırakmıyor!
İlk beyaz saç teliniz dehşete düşürmesin! Bu karışım 1 tane beyaz saç bırakmıyor! Beyaz saç modern yaşamın en bariz ve şaşırtıcı yan etkilerinden birisidir. Hiçbir şey ilk beyaz saç telinizi gördüğünüzde sizi dehşete düşüremez. Bundan sonrasının çok hızlı geleceğini de biliyorsunuzdur. Bu yüzden beyaz saçlardan kurtaracak tedavi ve terapiler aramaya başlayabilirsiniz. Yaşlanmaya bağlı olarak beyazlayan saçların nedenleri arasında kötü alışkanlıklar, stres, minerak eksikliği ve düzensiz beslenme vardır. Saç sağlığını geri getirecek ve beyazlayan saçları anında durduracak pek çok yol var. Kuaföre ve saç boyasına gerek bırakmayan, beyaz saçlara son veren formül haberimizde.
28.04.2023 Sağlık
Beyazlayan saçı tarihe karıştıracak gelişme! Ağır stres, anemi ve kanser hastaları...
Beyazlayan saçı tarihe karıştıracak gelişme! Ağır stres, anemi ve kanser hastaları... Saç beyazlaması pek çok insanın sorunu. Peki beyazlayan saçın eski rengine dönme ihtimali var desek? "Filmlerdeki gibi bir gecede saçların beyazlaması da mümkün" diyen uzmanlardan dikkat çeken açıklamalar geldi.
30.04.2022 Sağlık
Erken beyazlayan saçlar kalp krizi habercisi
Erken beyazlayan saçlar kalp krizi habercisi Mısır’daki Kahire Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği bir araştırma, erken yaşlarda beyazlayan saçların kalp krizi riskini artırdığını ortaya koydu.
9.04.2017 Sağlık