Beşiktaş'ta teknik direktör için sürpriz isim! İtalya'dan dünyaca ünlü isim...
Beşiktaş'ta teknik direktör için sürpriz isim! İtalya'dan dünyaca ünlü isim... Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarında yeni adres İtalya oldu. Süper Lig'in 17. haftasında Alanyaspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibine 3-1 mağlup olmuş ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar resmen ayrılmıştı. Çalımbay'ın ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah - beyazlı yönetimin gündemine sürpriz bir isim geldi. İşte detaylar...
25.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş yeni teknik direktörü kim olur? İşte Beşiktaş için adı en çok konuşulan 4 teknik direktör!
Beşiktaş yeni teknik direktörü kim olur? İşte Beşiktaş için adı en çok konuşulan 4 teknik direktör! Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı başladı. Beşiktaş yönetimi teknik direktör Valerien İsmael'in görevine son vermişti. Yeni teknik direktör arayışına giren Beşiktaş’ta 4 isim üzerinde duruluyor. Peki, Beşiktaş yeni teknik direktörü kim olur? Beşiktaş Valerien İsmael’den sonra hangi isimleri konuşuyor? İşte Beşiktaş için adı en çok konuşulan 4 teknik direktör!
26.10.2022 Şampiy10
Beşiktaş'ta yeni hoca için sürpriz! Galatasaray'la da adı anılmıştı
Beşiktaş'ta yeni hoca için sürpriz! Galatasaray'la da adı anılmıştı Beşiktaş yeni sezona teknik direktör değişikliğiyle girecek. Önder Karavel ile Türkiye Kupası'ndan elenen ve son Galatasaray derbisinde kötü bir oyun oynayarak yenilen Beşiktaş'ta yönetim, değişim kararı aldı.
17.03.2022 Beşiktaş