Beşiktaş Dergisi

Beşiktaş Dergisi

Son dakika Beşiktaş Dergisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beşiktaş Dergisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beşiktaş Dergisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşiktaş Dergisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşiktaş dergisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 432 beşiktaş dergisi haberi bulunmuştur. Tüm beşiktaş dergisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Nur Çebi'nin Wout Weghorst açıklaması Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı
Ahmet Nur Çebi'nin Wout Weghorst açıklaması Beşiktaş taraftarlarını heyecanlandırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hollandalı golcü Wout Weghorst hakkında "Kaliteli bir golcü aldıktan sonra şartlarda da anlaşırsak Weghorst’u yolcu ederiz. Aksi halde Weghorst takımda kalır" ifadelerini kullandı.
11.01.2023 Beşiktaş
Ahmet Nur Çebi: Bu krizden en az hasarla çıkmak istiyoruz
Ahmet Nur Çebi: Bu krizden en az hasarla çıkmak istiyoruz Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, koronavirüs salgınının kendilerini de olumsuz etkilediğini belirterek, "Bu krizden en az hasarla çıkmak için çalışmalarımız olağan gücüyle sürüyor" dedi.
27.05.2020 Beşiktaş
"Önümüzdeki sezon bütçe 30 milyon euro"
"Önümüzdeki sezon bütçe 30 milyon euro" Sergen Yalçın içinde bulundukları olumsuz tablo yüzünden kadronun ekonomik açıdan daha da daralacağını söyledi.
30.04.2020 Beşiktaş
Fikret Orman: Japonya'da Beşiktaş rüzgarı...
Fikret Orman: Japonya'da Beşiktaş rüzgarı... Beşiktaş Kulübü Fikret Orman, kulüp dergisinin nisan ayı sayısına yazdığı yazısında, geçtiğimiz ay yaşanan gelişmelerle ilgili bilgiler verdi. Orman, birçok projeleri olduğunu da belirterek, "Bütün projelerimizi hayata geçireceğiz" açıklamasını yaptı.
1.04.2019 Beşiktaş
Dorukhan Toköz: Kalbim Beşiktaş'taydı
Dorukhan Toköz: Kalbim Beşiktaş'taydı Dorukhan Toköz, Eskişehir’de oynarken birçok teklif aldığını söyleyerek, “Kalbim Beşiktaş’taydı” dedi.
2.01.2019 Beşiktaş
Dorukhan Toköz: Hata yapsam da daha fazla sorumluluk alabiliyorum
Dorukhan Toköz: Hata yapsam da daha fazla sorumluluk alabiliyorum Beşiktaş'a sezon başında bedelsiz olarak transfer olan Dorukhan Toköz, ilk haftalarda kadroya girmekte zorlansa da deplasmanda oynanan Genk maçında sırtına geçirdiği formayı bir daha bırakmadı ve ligin ilk devresinde takımın yıldızı oldu.
1.01.2019 Beşiktaş
Fikret Orman: Şampiyonluk kupasını kaldıracağız
Fikret Orman: Şampiyonluk kupasını kaldıracağız Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Futbol takımımız, son haftalarda bize yakışmayan sonuçlar almış olabilir. Bunun bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasına asla izin vermemeli, tam tersine daha çok birbirimize kenetlenmeliyiz" dedi.
1.11.2018 Beşiktaş
Adem Ljajic: Tek idolüm Sasa Ilic
Adem Ljajic: Tek idolüm Sasa Ilic Sırp oyuncu Ljajic, Beşiktaş Dergisi’ne yaptığı açıklamada, “Sasa İliç tek idolüm” dedi.
3.10.2018 Beşiktaş
Fikret Orman: "Kulübümüz ve ülkemiz açısından zor bir süreç bizi bekliyor"
Fikret Orman: "Kulübümüz ve ülkemiz açısından zor bir süreç bizi bekliyor" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisinin Ekim sayısında siyah-beyazlı camiaya seslendi.
1.10.2018 Beşiktaş
Fikret Orman: İlerleyen haftalarda gurur duyacaksınız
Fikret Orman: İlerleyen haftalarda gurur duyacaksınız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisinin Eylül sayısında siyah beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi.
1.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman: Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak"
Fikret Orman: Hedefimiz UEFA Avrupa Ligi'nde final oynamak" Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün resmi yayın organı olan Beşiktaş Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.08.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'dan 115. yıl mesajı
Fikret Orman'dan 115. yıl mesajı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün 115. yılını kutladı ve "Beşiktaşımız'ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar'ı minnetle, şükranla anıyorum" dedi
28.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'a derbi öncesi müjdeli haber
Beşiktaş'a derbi öncesi müjdeli haber Kara Kartal’ın tecrübeli stoperi Dusko Tosic, Şampiyonlar Ligi’nde geçen hafta oynanan Porto mücadelesinde adalesinden sakatlanmıştı. Cezalı olması sebebiyle Süper Lig’de oynanan Yeni Malatya mücadelesini tedavi olarak geçiren 32 yaşındaki futbolcu, sakatlığını atlattı.
2.12.2017 Beşiktaş
Fikret Orman'dan taraftara çağrı!
Fikret Orman'dan taraftara çağrı! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin Kasım sayısında camiaya ve taraftara sesledi.
2.11.2017 Beşiktaş
Fikret Orman: Daha büyük hedeflerle yola çıkıyoruz
Fikret Orman: Daha büyük hedeflerle yola çıkıyoruz Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin ağustos sayısında yazdığı yazıda, "2 yıl üst üste şampiyon olduk ve 3. yıldızımızı taktık. Şimdi daha büyük hedeflerle yeni sezona başlıyoruz" ifadelerini kullandı
1.08.2017 Beşiktaş
Fabricio: Şampiyonluk bizim olacak
Fabricio: Şampiyonluk bizim olacak Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabricio Ramirez bu sezon şampiyonluğu kazanacaklarını söyledi.
1.04.2017 Beşiktaş
Adriano'dan derbi açıklaması
Adriano'dan derbi açıklaması Sezon başında Katalan devi Barcelona'dan takıma kazandırılan Adriano Correia, Beşiktaş Dergisi'nin Aralık ayı sayısına özel açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Beşiktaş
'Ülkemizi Avrupa'da namağlup temsil eden tek takım olmak istiyoruz'
'Ülkemizi Avrupa'da namağlup temsil eden tek takım olmak istiyoruz' Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi Aralık sayısı başyazısında çarpıcı sözler kullandı.
24.09.2021 Beşiktaş
Fikret Orman: 15 Temmuz'da tek yürek olduk!
Fikret Orman: 15 Temmuz'da tek yürek olduk! Başkan Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi'nin Eylül sayısında taraftara seslendi.
24.09.2021 Beşiktaş
Ricardo Quaresma kitap oldu!
Ricardo Quaresma kitap oldu! BEŞİKTAŞ’IN Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma’nın hayatı kitap oldu.
24.09.2021 Beşiktaş
'Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum'
'Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istiyorum' Uzun yıllardır Beşiktaş forması giyen Necip Uysal, futbolu siya-beyazlı forma altında bırakmak istediğini açıkladı.
24.09.2021 Beşiktaş
'Beşiktaş camiası, darbeye karşıdır'
'Beşiktaş camiası, darbeye karşıdır' Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos sayısındaki baş yazısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Beşiktaş
Sosa'dan Maradona'ya övgü
Sosa'dan Maradona'ya övgü Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa, yeni statları Vodafone Arena'da sahaya çıkmanın hayalini kurduklarını söyledi.
1.12.2015 Beşiktaş
'Kupayı yeni stadımızda kaldırmak istiyoruz'
'Kupayı yeni stadımızda kaldırmak istiyoruz' Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş dergisinin Aralık ayı sayısına konuştu.
1.12.2015 Beşiktaş
'Ben de her insan gibi...'
'Ben de her insan gibi...' Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin, kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'ne konuştu.
2.11.2015 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Dergisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşiktaş dergisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.