Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir?
Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden, kimdir? Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi. Peki, Beşiktaş belediye başkanı kim, Beşiktaş Belediyesi hangi partide? Murat Hazinedar hangi partiden?
16.12.2022 Gündem
Rıza Akpolat kimdir? CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat nereli, kaç yaşında?
Rıza Akpolat kimdir? CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat nereli, kaç yaşında? Sosyal medya hesabından açıklama yaparak, koronavirüs olduğunu açıklayan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat hakkında merak edilenler arttı. Rıza Akpolat kimdir? CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat nereli, kaç yaşında?
24.10.2020 Gündem
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın korona testi pozitif çıktı
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın korona testi pozitif çıktı İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.
24.10.2020 Gündem
Murat Hazinedar'dan o haberlere açıklama
Murat Hazinedar'dan o haberlere açıklama BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı Murat Hazinedar, başkan seçildikten sonra aldığı villa ve arsayla ilgili bir gazetede yayınlanan haberlere tepki göstererek, "Biz yaptığımız bütün işlemleri resmi hesaplardan yaptık...
29.09.2021 Gündem