Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? BJK Antalyaspor maçı ne zamana kadar ertelendi, ertelenen maçın tarihi açıklandı mı?
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman? BJK Antalyaspor maçı ne zamana kadar ertelendi, ertelenen maçın tarihi açıklandı mı? 13 Kasım Pazar saat 20:00'de oynanması gereken maç İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, hangi tarihe ertelendi?
15.11.2022 Şampiy10
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri!
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri! Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Şenol Güneş ile yoluna devam eden Beşiktaş kötü gidişata dur demek istiyor. 4 maçlık bir galibiyet serisi elde eden Antalyaspor ise seriyi devam ettirmek istiyor. Zorlu maç için nefesler tutulurken, futbolseverler de Beşiktaş Antalyaspor maçı detaylarını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri!
13.11.2022 Futbol