Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a kaybetti: 1-2
Beşiktaş sahasında Antalyaspor'a kaybetti: 1-2 Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş sahasında Bitexen Antalyaspor’a 2-1 mağlup oldu.
16.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri!
Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri! Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Şenol Güneş ile yoluna devam eden Beşiktaş kötü gidişata dur demek istiyor. 4 maçlık bir galibiyet serisi elde eden Antalyaspor ise seriyi devam ettirmek istiyor. Zorlu maç için nefesler tutulurken, futbolseverler de Beşiktaş Antalyaspor maçı detaylarını araştırıyor. Peki, Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın muhtemel 11’leri!
13.11.2022 Futbol
Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'leri
Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte Beşiktaş - Antalyaspor muhtemel 11'leri Süper Lig corona virüs sonrası kaldığı yerden devam ediyor. Uzun bir aradan sonra Beşiktaş ilk maçında Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Siyah-Beyazlılar Süper Lig'in 27. haftasında puan peşinde. Antalyaspor ise puan arayışında. Peki, Beşiktaş - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş - Antalyaspor maçı hangi kanalda?
13.06.2020 Gündem