Berk Balaban korku dolu felaketi bir bir açıkladı: Enkaz altından kurtardığımız İbrahim hoca vefat etti
Berk Balaban korku dolu felaketi bir bir açıkladı: Enkaz altından kurtardığımız İbrahim hoca vefat etti Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık iki yıkıcı depremden en çok etkilenen illerden biri de Hatay olmuştu. Sezon başında Galatasaray'dan, İskenderunspor'a kiralanan Berk Balaban depremi Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşadı. 23 yaşındaki kaleci o felaket anlarını anlattı.
10.02.2023 Şampiy10
Galatasaray Tuzlaspor'dan 6 yedi Burak Elmas ve Torrent istifaya davet edildi!  Maçta skandal olay! Duşa giden oyuncuyu...
Galatasaray Tuzlaspor'dan 6 yedi Burak Elmas ve Torrent istifaya davet edildi! Maçta skandal olay! Duşa giden oyuncuyu... Süper Lig'e verilen arayı maç yaparak geçirmek isteyen Galatasaray, NEF Stadı'nda TFF 1.Lig takımlarından Tuzlaspor'a 6-2 kaybetti. 90 dakikanın ardından Burak Elmas ve Domenec Torrent istifaya davet edilirken, Berk Balaban - Fatih Öztürk skandalı ise sosyal medyada 'TT' oldu.
29.01.2022 Galatasaray
Galatasaray'da yeni transferler kadroya alınmadı!
Galatasaray'da yeni transferler kadroya alınmadı! Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçı kadrosuna Jimmy Durmaz ve genç kaleci Berk Balaban'ın yanı sıra yeni transferler Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika alınmadı.
14.01.2020 Galatasaray