Bakan Albayrak'tan asgari ücret paylaşımı
Bakan Albayrak'tan asgari ücret paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "2018 yılında ekonomide yakaladığımız güçlü performansı, vatandaşlarımıza verdiğimiz müjdelerle taçlandırıyoruz. Asgari ücret zammı, enerji indirimleri ve istihdam destekleri ülkemize, milletimize, ekonomimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.
25.12.2018 Ekonomi
Asgari ücret miktarı ne kadar olacak? Belli oldu mu? (2019)
Asgari ücret miktarı ne kadar olacak? Belli oldu mu? (2019) Asgari ücret ne kadar olacak? Milyonları ilgilendiren asgari ücret ile ilgili son toplantı 20 Aralık tarihinde gerçekleşti. 7 Milyona yakın çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı ne kadar olacak? Belli oldu mu?
24.12.2018 Gündem
Askerlik yerleri belli oldu! 98/4 askerlik yeri sorgula - E devlet giriş
Askerlik yerleri belli oldu! 98/4 askerlik yeri sorgula - E devlet giriş 98/4 Askerlik yerleri için meraklı arayış başladı. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek olan askerlik yerleri, e devlet sistemi üzerinden sorgulanıyor. 2018 yılının son celp dönemi olan Kasım celbinde askere alınacak olan adaylar, merakla araştırıyor. Peki e devlet sistemine nasıl girilir? E devlet şifresi olmayanlar ne yapmalı?
15.10.2018 Gündem