Bella Hadid Podyum

Bella Hadid Podyum

Son dakika Bella Hadid podyum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bella Hadid podyum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bella Hadid podyum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bella Hadid Podyum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bella hadid podyum gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 bella hadid podyum haberi bulunmuştur. Tüm bella hadid podyum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bella Hadid podyum öncesi paylaştı! Dikkat çeken tasarım...
Bella Hadid podyum öncesi paylaştı! Dikkat çeken tasarım... Marc Jacobs tasarımlarını üzerinde taşıyan model Bella Hadid pozlarıyla dikkat çekti. Podyum öncesinde hazırlık sürecini paylaşan modelin üzerindeki taşıdığı ilginç tasarım olay oldu.
22.02.2022 Magazin
Bella'ya durmak yok!
Bella'ya durmak yok! Önceki gün ablası Gigi Hadid ile beraber podyumda yürüyen ve büyük ilgi çeken Bella Hadid, New York Moda Haftası defilelerine çıkmaya devam ediyor.
14.02.2018 Magazin
Bella Hadid nefes kesti!
Bella Hadid nefes kesti! ABD'li model Bella Hadid, İtalya'nın Milano kentinde düzenlenen Milano Moda Haftası kapsamında Fendi Sonbahar/Kış 2018 defilesinde boy gösterdi.
22.09.2017 Magazin
Gigi-Bella Hadid kardeşler nefes kesti!
Gigi-Bella Hadid kardeşler nefes kesti! Londra Moda Haftası kapsamında podyuma çıkan Gigi-Bella Hadid kardeşler, modaseverleri kendine hayran bıraktı.
21.09.2017 Magazin
Hadid kardeşler nefes kesti!
Hadid kardeşler nefes kesti! Son dönemde podyumlara damga vuran iki kardeş Gigi Hadid ve Bella Hadid, cesur kıyafet tercihleri ile dikkati çekiyor.
23.02.2017 Magazin
'Onlara yürümeyi öğretmiştim'
'Onlara yürümeyi öğretmiştim' Yeni dönem modelleri Kendall Jenner, Gigi Hadid ve Bella Hadid’e övgüler yağdıran Naomi Campbell, “Onlara podyum yürüyüşleri konusunda yardım etmiştim” dedi.
29.11.2016 Magazin
Victoria`s Secret melekleri bakın nasıl böyle seçiliyor?
Victoria`s Secret melekleri bakın nasıl böyle seçiliyor? Podyum dünyasının en güzel kadınları, nam-ı diğer 'Melekleri' sizce nasıl seçiliyor dersiniz? İşte yanıtı...
10.11.2016 Magazin
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu Victoria’s Secret şovunda modeller kadar sahneye çıkan şarkıcıların kim olacağı da merak ediliyor...
3.11.2016 Magazin
Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu!
Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu! Her yıl merakla beklenen moda şovunun defile kadrosu belli oldu.
1.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bella Hadid Podyum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bella hadid podyum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.