Belgin Hızal

Belgin Hızal

Son dakika Belgin Hızal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Belgin Hızal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Belgin Hızal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belgin Hızal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belgin hızal gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 belgin hızal haberi bulunmuştur. Tüm belgin hızal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı’ya müebbet!
Aslı’ya müebbet! İstanbul Zekeriyaköy’de 26 Aralık 2015 tarihinde bankacı Belgin Hızal, kızı Aslı Sönmezler (32) tarafından aralarında çıkan tartışma sonucunda oturdukları villanın mutfağında boğularak öldürüldü.
21.11.2017 Yaşam
Annesini boğarak öldüren kadın hakkında 3. kez mütalaa verildi
Annesini boğarak öldüren kadın hakkında 3. kez mütalaa verildi Sarıyer Uskumruköy'de annesi Belgin Hızal (57) 'ı boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Aslı Sönmezler'in davasında mahkeme heyetindeki değişiklik nedeniyle karar çıkmadı.
24.08.2017 Yaşam
Yeni savcı ağır müebbet istedi
Yeni savcı ağır müebbet istedi Belgin Hızal, 32 yaşındaki kızı Aslı Sönmezler tarafından aralarında çıkan tartışma sonucunda villalarının mutfağında boğularak öldürüldü.
17.07.2017 Yaşam
Annesini boğan Aslı’ya tahammül eşiği indirimi
Annesini boğan Aslı’ya tahammül eşiği indirimi İstanbul Zekeriyaköy’de 26 Aralık 2015 tarihinde bankacı Belgin Hızal, 32 yaşındaki kızı Aslı Sönmezler tarafından aralarında çıkan tartışma sonucunda oturdukları villanın mutfağında boğularak öldürüldü.
16.06.2017 Yaşam
Aslı annesini haksız tahrik altında öldürmüş
Aslı annesini haksız tahrik altında öldürmüş İstanbul Zekeriyaköy'de bankacı annesi Belgin Hızal’ı boğarak öldüren 32 yaşındaki Aslı Sönmezler hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı Aslı’nın annesini haksız tahrik altında öldürdüğünü belirterek 24 yıla kadar hapsini istedi.
16.06.2017 Yaşam
Annesini boğan Aslı’ya şizofren değil raporu
Annesini boğan Aslı’ya şizofren değil raporu Zekeriyaköy’de annesi Belgin Hızal’ı boğarak öldüren 32 yaşındaki Aslı Sönmezler için Adli Tıp Kurumu oy çokluğu ile olay tarihinde cezai sorumluluğunun tam olduğu yönünde rapor verdi. Savcılık ‘akıl sağlığı yerinde değil’ diyordu
6.09.2016 Yaşam
Anneye dayak hatıra defterinde
Anneye dayak hatıra defterinde Annesini boğarak öldüren Aslı Sönmezler’in hatıra defteri dava dosyasına girdi. Defterde, “Annemi çok korkunç bir şekilde dövdüm. Birkaç an düşündüm öldüreyim mi” satırları var
29.09.2021 Gündem
Anne katilinin defterinde yazanlar kan dondurdu
Anne katilinin defterinde yazanlar kan dondurdu Sarıyer’de 57 yaşındaki annesini boğarak öldüren Aslı Sönmezler’in yargılandığı davada, ifade veren baba “Annesi kızımın şizofreni hastası olduğunu benden bile sakladı” dedi...
17.06.2016 Yaşam
Kimse öldüğüne inanamadı
Kimse öldüğüne inanamadı Uskumruköy’deki evinde kızı tarafından boğularak öldürülen banka üst düzey yöneticisi Belgin Hızal (57) gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
28.12.2015 Yaşam
Öz annesini elleriyle boğdu
Öz annesini elleriyle boğdu İstanbul Uskumruköy’de psikolojik sorunları bulunan genç kadın, tedavisi nedeniyle tartıştığı üst düzey yönetici annesini elleriyle boğarak öldürdü...
28.12.2015 Yaşam
Ressam kız, öz annesini boğdu
Ressam kız, öz annesini boğdu Zekeriyaköy’de ilaçlarını almadığı için tartıştığı annesini öldüren ressam, jandarmayı arayıp, “Annemi öldürdüm, gelin” diyerek teslim oldu.
28.12.2015 Yaşam
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı!
O Ses Türkiye'de stüdyoyu salladı! O Ses Türkiye dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Acun Ilıcalı'nın ilgiyle izlenen programı O Ses Türkiye'de performansını sergileyen bir ses stüdyoyu salladı. İşte O Ses Türkiye'deki o anlar...
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye'de takımlar oluşturuldu!
O Ses Türkiye'de takımlar oluşturuldu! TV 8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça fenomen olan O Ses Türkiye yarışmasında takımlar belli oldu. O Ses Türkiye'de hangi ünlünün takımında kimler var? O Ses Türkiye'deki detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belgin Hızal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belgin hızal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.