Bekçilik yazılı sınav yerleri belli oldu! Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır?
Bekçilik yazılı sınav yerleri belli oldu! Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş belgeleri yayımlandı! Bekçilik için yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların sonuçları açıklanırken Milli Eğitim Bakanlığı da Emniyet Genel Müdürlüğü 2022/1.Dönem Çarşı Ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı Giriş Belgesi’ni erişime açtı. Peki, Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte 2022/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği giriş belgesi alma ekranı!
8.07.2022 Personel Alımı
Bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri belli oldu mu? EGM PA bekçilik sınavı ne zaman?
Bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri belli oldu mu? EGM PA bekçilik sınavı ne zaman? Bekçilik sınavı için başvurular 28 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında tamamlandı. Bekçi olmak isteyen adaylar, 100 soruluk sınavda 120 dakika boyunca ter dökecek. Peki, Bekçilik sınav giriş belgesi yayınlandı mı, sınav yerleri belli oldu mu? EGM PA bekçilik sınavı ne zaman?
29.06.2022 Personel Alımı
Bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman? Bekçilik sınav giriş belgesi
Bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman? Bekçilik sınav giriş belgesi Bekçi alımı yazılı sınavı için az bir zaman kala heyecan dorukta... Bekçi olmak için sınava girecek olan adaylar gündemde araştırmalar yapıyor. Peki bekçilik sınavı giriş yerleri nereden ve nasıl öğreniliyor. İşte detaylar...
18.10.2018 Gündem
Bekçilik sınav giriş yerleri belli oldu! Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır?
Bekçilik sınav giriş yerleri belli oldu! Bekçilik sınav giriş belgesi nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı giriş yerleri açıklandı. Peki 2018 bekçilik sınavına katılacak olan adaylar, sınav giriş belgelerini nerede alacak? Bekçilik sınavı ne zaman yapılacak?
12.10.2018 Gündem