Bekaret

Bekaret

Son dakika BEKARET haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BEKARET ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BEKARET haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bekaret

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bekaret gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 bekaret haberi bulunmuştur. Tüm bekaret haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merve Boluğur'dan canlı yayında nişanlısını utandıran yorum
Merve Boluğur'dan canlı yayında nişanlısını utandıran yorum Son zamanlarda gündemden düşmeyen Merve Boluğur, Mert Aydın'dan evlenme teklifi almıştı. TikTok'ta açtığı yayınlarla dikkat çeken Merve Boluğur "Bekaret kemeri" yorumuyla şoke etti.
8.09.2022 Magazin
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar
Sapık doktor dehşeti! Muayene sırasında cinsel istismar ABD'nin Utah eyaletinde Dr. David H. Broadbent'e 80 kadın istismar şikayetiyle dava açtı. Broadbent'in muyaene sırasında kadınlara istismarda bulundu ve uygunsuz sözler söylediği ifade edildi. İşte ülkeyi ayağa kaldıran istismar olayında flaş detaylar...
7.06.2022 Yaşam
İrem Derici'den Camdaki Kız göndermesi: Annesinin bekaret korsesinden...
İrem Derici'den Camdaki Kız göndermesi: Annesinin bekaret korsesinden... Ünlü şarkıcı İrem Derici tam kapanma sürecini evinde geçiyor. Derici,cama çıkıp verdiği pozlarla Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a atıfta bulundu.
3.05.2021 Magazin
Seren Serengil'in 'bekaret' itirafı tekrar gündeme geldi!
Seren Serengil'in 'bekaret' itirafı tekrar gündeme geldi! 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Seren Serengil yine olay yarattı.Serengil, Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Neslihan Atagül'ün rahatsızlığını bahane ettiğini öne sürmüştü. Bu iddiaya çok sinirlenen Atagül'ün hayranları, Seren Serengil'i geçmişte yaptığı 'bekaret' açıklamasını sosyal medyada gündeme getirdi.
17.03.2021 Magazin
Üniversiteli genç kızlara film tuzağı! Bekaret sorgulaması yaptılar ve...
Üniversiteli genç kızlara film tuzağı! Bekaret sorgulaması yaptılar ve... İstanbul’da, özel bir üniversitenin öğrenci WhatsApp grubunda yaptıkları paylaşımlarda, özel bir kanala çekecekleri filmin yapımında yer almak üzere yönetmen asistanı, sesçi, ışıkçı, kurgu operatörü alacaklarını söyleyerek görüşmeye aldıkları üniversite öğrencisi 15 kızı taciz edip, bekaret sorgulaması yapan ve ardından aldıkları bilgileri ifşa eden şebekenin bir üyesi polis tarafından yakalanıp tutuklandı diğer üyeleri ise aranıyor.
15.10.2020 Gündem
Muayene sırasında bekaretini bozan profesöre dava açtı
Muayene sırasında bekaretini bozan profesöre dava açtı Muayene sırasında hastası N.E.’nin bekâretini bozan Prof. Dr. Ebru D., hatasını ameliyatla düzeltmeyi kabul etti. Fakat ameliyat için para isteyince N.E. dava açtı. Kadın doktor hakkında 1 yıl hapis istendi.
1.01.2020 Yaşam
Tecavüzle suçlanan profesörün yargılanmasına başlandı
Tecavüzle suçlanan profesörün yargılanmasına başlandı Ankara'da, Prof. Dr. Hasan Bilgili ve yardımcısı Serkan Durmaz'ın, sahibi olduğu hayvan hastanesinde çalışan veteriner Ç.B'ye (23) tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuksuz yargılanmalarına başlandı. Duruşmada gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Ç.B., sanık Hasan Bilgili'nin kafasını duvara vurarak ve saçından tutup yere fırlatarak kendisine tecavüz ettiğini, ardından Serdan Durmaz'ın da cinsel saldırısına uğradığını ileri sürdü. Sanık Hasan Bilgili "Ç.B.'ye kesinlikle cinsel saldırıda bulunmadım" derken, diğer sanık Serkan Durmaz da suçlamayı kabul etmedi.
11.12.2019 Gündem
ABD'de tartışma yarattı! Bekaret testi yasaklanabilir
ABD'de tartışma yarattı! Bekaret testi yasaklanabilir ABD'li rapçi T.I.'ın 18 yaşındaki kızını her yıl jinekoloğa götürerek bekaret testi yaptırdığını açıklamasının ardından New York eyaleti bu testleri yasaklamayı düşünüyor.
5.12.2019 Dünya
Polis adaylarına bekaret testi! Ülkede şok
Polis adaylarına bekaret testi! Ülkede şok Endonezya'da polis olmak isteyen kadınların, "bekaret testi"ne tabi tutulduğu belirtildi.
24.10.2018 Dünya
19 yaşındaki genç kız bekaretini satışa çıkardı!
19 yaşındaki genç kız bekaretini satışa çıkardı! 19 yaşındaki İngiliz genç kız, daha iyi bir hayat yaşamak ve ailesine yardım etmek için bekaretini 1 milyon pound karşılığında satılığa çıkardı.
9.10.2018 Dünya
Bakirelik sözleri mahkemelik oldu
Bakirelik sözleri mahkemelik oldu Manken Şebnem Schaefer’ın izni olmadığı halde bir televizyon kanalına katılıp küçük düşürücü açıklamalarda bulunduğu iddiasıyla eski avukatı İbrahim Fırat’a açtığı 140 bin liralık tazminat davası reddedildi. Şebnem Schaefer, “Davalı yüzünden hakkımda deli raporu alındı. Cinsel durumumla ilgili rapor alındı. Bakireliliğim ilgili açıklamalarda bulundu. Onun yüzünden Türkiye’yi terk etmek zorunda kaldım. İtibarım sarsıldı. Maddi ve manevi zarar gördüm” dedi.
13.09.2018 Magazin
Azerbaycanlı model, bekaretini satışa çıkardı
Azerbaycanlı model, bekaretini satışa çıkardı Azerbaycan'ın ünlü modellerinden biri Mahbuba Mamadzade, bir eskort sitesi aracılığıyla bekaretini 100 bin euroya satışa çıkardı.
23.08.2018 Dünya
İş adamı, bekaretini satın aldı!
İş adamı, bekaretini satın aldı! 36 yaşındaki Alman kadın bekaretini açık arttırma ile 250 bin euroya sattı.
17.08.2018 Dünya
Feriha yüzünden  sağlığım  bozuldu
Feriha yüzünden sağlığım bozuldu Oyuncu Hazal Kaya Lifetime TV’deki ‘Senin Mucizen’ isimli programda içini döktü.
21.05.2018 Magazin
Türk modelden bekaret çıkışı
Türk modelden bekaret çıkışı Zerrin Özer'in "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, "Benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü olur" dedi.
22.04.2018 Magazin
"Bekaret içimde kalan bir ukte..."
"Bekaret içimde kalan bir ukte..." Yeni single’ı ‘Beni Tanıma’ ile dikakti çeken Türk Pop Müziği'nin usta isimlerinden Zerrin Özer, tartışma yaratacak bir iddiada bulundu: Türk erkeklerinin yarısı biseksüel; toplum baskısından itiraf edemiyorlar. "Kız çocuğu evlenirken bakire olmalı" diyen Özer, "Türkiye’de son derece özgür hissediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyorum. Kime ne" ifadelerini kullandı.
31.03.2018 Magazin
ŞOK! 'Cinsel ilişki satmak bir özgürleşme biçimi'
ŞOK! 'Cinsel ilişki satmak bir özgürleşme biçimi' 20 yaşındaki Avustalyalı öğrenci, en yüksek teklif verene bekaret sattığını nedenleriyle açıkladı.
28.03.2018 Dünya
ŞOK! 13 yaşındaki kızının bekaretini iş adamına satarken...
ŞOK! 13 yaşındaki kızının bekaretini iş adamına satarken... Rusya'da yaşayan 35 yaşındaki anne, kızının bekaretini zengin bir iş adamına satmak için anlaşma yaparken sivil polisler tarafından yakalandı.
19.01.2018 Dünya
ŞOK! İki yıl bekledi, bekaretini açık artırmaya çıkardı!
ŞOK! İki yıl bekledi, bekaretini açık artırmaya çıkardı! Bir genç model bekaretini internette açık artırmaya çıkardı. Nicole ismiyle tanınan 18 yaşındaki model taleplerin 890 bin sterlinden başladığını iddia ediyor.
16.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bekaret ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bekaret haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.