Behati Prinsloo

Behati Prinsloo

Son dakika Behati Prinsloo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Behati Prinsloo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Behati Prinsloo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Behati Prinsloo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan behati prinsloo gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 behati prinsloo haberi bulunmuştur. Tüm behati prinsloo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adriana Lima, Victoria’s Secret’a veda etti!
Adriana Lima, Victoria’s Secret’a veda etti! Türk yazar Metin Hara ile aşk yaşayan Adriana Lima, son kez Victoria's Secret Fashion Show'a çıktı. Defilenin açılışını yapan Brezilyalı model, gözyaşlarına hakim olamadı.
9.11.2018 Magazin
Bu yıl ben de varım!
Bu yıl ben de varım! Victoria’s Secret’ın Namibyalı meleği Behati Prinsloo, hamile olduğu için 2 yıl ara vermek zorunda kaldığı podyuma geri dönüyor.
15.10.2018 Magazin
Mutluluk pozu
Mutluluk pozu VIctorIa’s Secret meleği Behati Prinsloo, eşi Adam Levine ile çekildiği aşk pozunu sosyal medyadan paylaştı
16.04.2018 Magazin
Çıplaklar ailesi
Çıplaklar ailesi İkinci bebeğine hamile olduğu için bu yılki Victoria’s Secret Moda Şovu’na katılamayan Behati Prinsloo, yaptığı paylaşımla gündem oldu.
24.11.2017 Magazin
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde İkinci bebeklerini bekleyen Adam Levine ile Behati Prinsloo, Los Angeles Lakers-Philadelphia 76ers basket maçını izlemeye gitti.
17.11.2017 Magazin
Baba olmayı seviyorum
Baba olmayı seviyorum 2014 yılında Victoria’s Secret meleği Behati Prinsloo ile evlenen ve geçtiğimiz yıl kızı Dusty Rose’u kucağına alan Adam Levine ilginç bir itirafta bulundu.
30.10.2017 Magazin
Aileleri genişliyor
Aileleri genişliyor Victoria’s Secret’ın Namibyalı meleği Behati Prinsloo’dan müjdeli haber...
14.09.2017 Magazin
Bu yıl ilk kez Şanghay’da!
Bu yıl ilk kez Şanghay’da! Victoria’s Secret’ın defilesi bu yıl ilk kez Çin’in Şanghay kentinde düzenlenecek.
1.09.2017 Magazin
Sadece 2 ay önce doğum yaptı!
Sadece 2 ay önce doğum yaptı! Victoria's Secret'ın en güzel meleklerinden Behati Prinsloo ve kocası Adam Levine, Los Angeles'ta düzenlenen Amerikan Müzik Ödülleri gecesinde görüntülendi.
21.11.2016 Magazin
10 yeni melek kasıp kavuracak!
10 yeni melek kasıp kavuracak! Ünlü iç çamaşırı markası Victoria’s Secret meleklerine on yeni isim eklediğini açıkladı.
29.04.2015 Magazin
'Melekler'in plaj voleybolu keyfi
'Melekler'in plaj voleybolu keyfi Dünyaca ünlü Victoria’s Secret’in güzel modelleri Behati Prinsloo, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio ve Candice Swanepoel plaj voleybolu oynayınca ortaya bu görüntüler çıktı.
4.03.2015 Spor
‘Benim kocam yakışıklı!’
‘Benim kocam yakışıklı!’ Geçtiğimiz yaz, ünlü rock grubu Maroon 5’ın vokali Adam Levine(35) ile evlenen Victoria’s Secret meleği Behati Prinsloo New York Moda Haftası ile verdiği mini röportajda, moda haftasına rutin diyetini yaparak hazırlandığını söyledi...
16.02.2015 Magazin
Meleklerin bikini şovu!
Meleklerin bikini şovu! Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen nam-ı diğer Victoria’s Secret Melekleri, 2015 yaz koleksiyonu için kamera karşısına geçti...
7.02.2015 Magazin
Melekler Autoshow’da
Melekler Autoshow’da Autoshow Fuarı’na davet ettiği ünlü isimlerle tanınan Çelik Motor, önümüzdeki yıl yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor...
28.12.2014 Otomobil
İkisi bir arada!
İkisi bir arada! Yılın defilesine çok az zaman kaldı ve onlar çekimden çekime koşturuyor.
11.11.2014 Magazin
Mutfakta yoga keyfi!
Mutfakta yoga keyfi! Şarkıcı Adam Levine ile evli olan Victoria’s Secret meleklerinden Namibya’lı manken Behati Prinsloo Instagram hesabından paylaştığı yoga fotoğrafı ile yine çok konuşuldu...
12.10.2014 Magazin
Hawai’nin yeni meleği
Hawai’nin yeni meleği The Maroon 5 vokali Adam Levine’nin Victoria’s Secret meleği eşi Behati Prinsloo, reklam çekimi için gittiği Hawai’de hem neşesi hem de fit fiziğiyle herkesi kendine hayran bıraktı...
7.10.2014 Magazin
Skandal klip kadın hakları savunucularının tepkisini çekti
Skandal klip kadın hakları savunucularının tepkisini çekti Dünyaca ünlü Amerikalı grup Maroon 5, ‘Animals’ (Hayvanlar) şarkısına çektiği yeni video klibinde kadına cinsel şiddeti teşvik ettiği gerekçesiyle kadın hakları savunucuları tarafından yerden yere vuruldu.
3.10.2014 Arşiv
Ünlü şarkıcıdan şaşırtan imaj!
Ünlü şarkıcıdan şaşırtan imaj! Ünlü şarkıcı Adam Levine, sarıya boyadığı saçlarıyla şaşırttı.
4.05.2014 Magazin
İki melek bir arada!
İki melek bir arada! ABD’nin California eyaletinde Victoria’s Secret’in 2014 yaz koleksiyonu için poz veren melekler, yazı getirdi...
13.03.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Behati Prinsloo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki behati prinsloo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.