MSB'den celp ve terhis açıklaması! Celp ve terhisler neden ertelendi? Bedelli askerlik ve personel atamaları ertelendi mi? Bedelli askerlikte son durum!
MSB'den celp ve terhis açıklaması! Celp ve terhisler neden ertelendi? Bedelli askerlik ve personel atamaları ertelendi mi? Bedelli askerlikte son durum! Corona virüs kapsamında alınan tedbirler kapsamında alınan erteleme kararı pek çok asker ve asker adayının merak ettiği konular arasında geliyor. Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) celp ve terhislerin ertelenmesine yönelik açıklama geldi. Peki, Celp ve terhisler neden ertelendi? Bedelli askerlik ve personel atamaları ertelendi mi? Bedelli askerlikte son durum!
18.04.2020 Gündem
Bedelli askerlik fiyatı belli oldu! MSB kılavuzuna göre, 2020 bedelli askerlik fiyatı ne kadar oldu?
Bedelli askerlik fiyatı belli oldu! MSB kılavuzuna göre, 2020 bedelli askerlik fiyatı ne kadar oldu? MSB'den gelen son dakika haberine göre bedelli askerlik ücreti belli oldu. Milli Savunma Bakanlığı 2020 yılının bedelli askerlik ve dövizle askerlik kılavuzunu ve ücretlerini yayımladı. MSB, dövizli ve bedelli askerlik başvuru kılavuzunu da resmi internet sitesi üzerinden paylaşırken, kılavuzda şartlara göre, bakaya, yoklama kaçağı ve saklı olanların yararlanma hakkı bulunmadıkları ifade edildi. Peki bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? 2020 yeni bedelli askerlik başvuru şartları nelerdir?
16.01.2020 Gündem