Bebek Parkı

Bebek Parkı

Son dakika Bebek Parkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bebek Parkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bebek Parkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bebek Parkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bebek parkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 bebek parkı haberi bulunmuştur. Tüm bebek parkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliği Dünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023 Gündem
Güzel isim Şevval Şahin'in panik anları, şapkasıyla yüzünü kapattı
Güzel isim Şevval Şahin'in panik anları, şapkasıyla yüzünü kapattı Geçtiğimiz haftalarda ayrılan işletmeci Murat Kazancıoğlu ile 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayarak aşklarına bir şans daha vermişti. Geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda kameralara yansıyan ünlü çiftten Şahin, muhabirleri görünce panik oldu.
12.01.2023 Magazin
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar!
İstanbul’da hangi yollar kapalı? 30 Ekim Pazar günü İstanbul’da trafiğe kapalı olan yollar! İstanbul’da 30 Ekim Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi duyurdu. Beşiktaş Belediyesi Bosphorun 10K koşusu için kapalı olacak yolların listesi paylaşıldı. Peki, İstanbul’da hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İşte 30 Ekim Pazar günü İstanbul'da trafiğe kapalı olan yollar…
26.10.2022 Gündem
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?'
Birce Akalay parkta görüntülendi! 'Fotoğraf karesiyle geçiştirsek?' Dijital platformda yayınlanan birçok projesiyle adından söz ettiren oyuncu Birce Akalay, önceki gün Bebek Parkı'nda objektiflere yansıdı. Sabahın erken saatlerinde köpeğiyle parka gelen ünlü isim, gazetecileri fark edince “Fotoğraf karesiyle geçiştirsek, bu sefer soru almasam olur mu?” ricasında bulundu.
3.10.2022 Magazin
Bebek sahili nerede, nereye bağlı, hangi ilçede? Bebek Sahili’ne nasıl gidilir?
Bebek sahili nerede, nereye bağlı, hangi ilçede? Bebek Sahili’ne nasıl gidilir? Bebek sahili nerede, hangi il, ilçeye bağlı? Türkiye'nin de popüler sahillerinden biri Bebek Sahili, koru ve parklarıyla da oldukça meşhur. İdeal bir yürüyüş rotası da sunan Bebek sahili hakkında merak edilenler…
31.05.2022 Gündem
Pınar Tezcan panik oldu
Pınar Tezcan panik oldu Pınar Tezcan, önceki gün kızları ile Bebek Parkı'nda görüntülendi.
13.08.2020 Magazin
Yağmur Sarıoğlu 13 kilo aldı
Yağmur Sarıoğlu 13 kilo aldı İki ay sonra bebeğini kucağına alacak olan Yağmur Sarıoğlu, Bebek Parkı’nda görüntülendi. Çocuklarının başından ayrılmayan Sarıoğlu, işlerini telefonla organize etti.
5.06.2020 Magazin
Hande Ataizi kazadan sonra ilk kez konuştu
Hande Ataizi kazadan sonra ilk kez konuştu Hande Ataizi önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Oyuncu, spordan çıktığını söyledi ve ekledi: “Hep böyle makyajsız yakalıyorsunuz.”
11.03.2020 Magazin
Funda Arar: Depresyona girdim
Funda Arar: Depresyona girdim Ünlü şarkıcı Funda Arar, geçtiğimiz gün Bebek Parkı’nda basın mensuplarıyla sohbet etti.
20.09.2019 Magazin
O olaydan sonra Bebek’te ortaya çıktı
O olaydan sonra Bebek’te ortaya çıktı Son zamanlarda Tuba Ünsal ile kavga ettiği iddialarıyla gündeme gelen İspanyol tasarımcı Elisabeth Mas Vall, önceki gün Bebek Parkı'nda kızı Mia ile oyun oynarken görüntülendi.
18.09.2019 Magazin
Parkta değil, sette gibi
Parkta değil, sette gibi Oyuncu Hatice Şendil ve eşi, yapımcı Burak Sağyaşar oğulları Can ile önceki gün Bebek Parkı’ndaydı.
16.09.2019 Magazin
Hatice Şendil ters köşe yapacak
Hatice Şendil ters köşe yapacak Hatice Şendil 2015'te Burak Sağyaşar ile evlenmiş, 2017’de oğlu Can'ı dünyaya getirmişti.
25.08.2019 Magazin
Beyza Şekerci: Her anne güzeldir
Beyza Şekerci: Her anne güzeldir Beyza Şekerci ve Engin Hepileri, önceki gün 10 aylık oğulları Can ile Bebek’te objektiflere takıldı.
22.08.2019 Magazin
Oğlunu Survivor’a hazırlıyor
Oğlunu Survivor’a hazırlıyor ‘Survivor’ yarışmasıyla tanınan ‘Avatar Atakan’ lakaplı Çağan Atakan Arslan, önceki gün eşi Serap Korkmaz ve bir yaşındaki oğulları Leon Arslan ile birlikte Bebek Parkı’nda görüntülendi.
7.07.2019 Magazin
Bebek’te şenlik var
Bebek’te şenlik var Eski Türkiye güzeli Pınar Tezcan, önceki gün Bebek Parkı’nda düzenlenen etkinliklere katıldı.
16.06.2019 Magazin
Oyunculuğu bıraktı
Oyunculuğu bıraktı Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çifti, çocukları Can’ı Bebek Parkı’na götürdü.
30.04.2019 Magazin
Fulin'in dikkatsizliği başına iş açtı!
Fulin'in dikkatsizliği başına iş açtı! Güzel şarkıcı Fulin, geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Güzel şarkıcı bir kaza sonucunda elini yaktığını ve 2. Dereceden yanık olduğunu söyledi.
8.10.2018 Magazin
Hacamat yaptırdı
Hacamat yaptırdı ZİYNET Sali, önceki gün Bebek Parkı’nda sabahın erken saatlerinde spor yaparken objektiflere yansıdı.
7.07.2018 Magazin
Parkta kahve molası
Parkta kahve molası Sunucu ve oyuncu Şebnem Dönmez, önceki gün Bebek Parkı’nda çimlere oturarak arkadaşıyla koyu bir sohbete daldı.
26.06.2018 Magazin
Mutlu aile tablosu
Mutlu aile tablosu Oyuncu Ege Aydan ve ailesi, önceki akşam Bebek Parkı’nda görüntülendi.
20.06.2018 Magazin
Evli mutlu çocuklu
Evli mutlu çocuklu Birlikte rol aldıkları, ‘Kertenkele’ dizi setinde tanışarak hayatlarını birleştiren ve Eliz adında bir kız çocukları olan Timur Acar-Eda Özarkan çifti, önceki gün Bebek’teydi.
8.06.2018 Magazin
"Nafakayla geçiniyorum"
"Nafakayla geçiniyorum" Seçkin Piriler, oğulları Hakan ve Volkan’la Bebek Parkı’nda görüntülendi. Çocuklarıyla oyuncaklara binen, sallanan ünlü model, adeta çocukluğuna geri döndü. Piriler, hayatını eski eşi Kaan Tangöze’nin ödediği nafaka ile idame ettirdiğini söyledi
22.05.2018 Magazin
3 yıldır kalbim boş
3 yıldır kalbim boş Kaan Tangöze ile evliliğini iki yıl önce bitiren Seçkin Piriler, önceki gün çocukları Hakan ve Volkan ile Bebek Parkı’ndaydı.
21.05.2018 Magazin
En güzel işim çocuklar
En güzel işim çocuklar Ebru Destan, önceki gün çocukları ile Bebek Parkı’ndaydı.
19.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bebek Parkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bebek parkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.