Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu!
Emekli ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu! Milyonlarca emekliye müjde! Ve belli oldu. Bayram ikramiyelerine zam yapıldı, ikramiyelerin ödeneceği tarih açıklandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 12,7 milyon emekliye Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 6-7 Mayıs’ta ödeneceğini açıkladı. Bakan Bilgin, ödenecek ikramiye miktarının ise 12,3 milyar lira olduğunu belirtti.
3.05.2021 Emekli
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekliye 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye yatacak?
Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek? 13 milyon emekliye 2021 Ramazan Bayramı’nda ne kadar ikramiye yatacak? 13 milyon emeklinin merakla beklediği Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihleri belli oldu. Bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih dışında sürekli iş göremezlik geliri olanlarında da ikramiye alacağı netleşti. Bayram emeklisi ne zaman yatacak? Emekli Bayram ikramiyesi ne kadar, kaç lira ödenecek?
10.04.2021 Emekli
Bayram ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihleri arasında ödenecek
Bayram ikramiyeleri 7-11 Nisan tarihleri arasında ödenecek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan'da ödeneceğini bildirdi.
29.03.2020 Ekonomi
Milyonlarca emekliye zam! Bayram ikramiyesi nisan ayında mı verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
Milyonlarca emekliye zam! Bayram ikramiyesi nisan ayında mı verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Milyonlarca emekli bekliyordu ve bayram ikramiyesi tarihi açıklandı. Emeklilere erken bayram ikramiyesi ve zamlı maaş müjdesi, geldi. En düşük emekli maaşı bin 500 liraya yükseltilirken Ramazan Bayramı öncesi verilecek olan bayram ikramiyesi ise nisan ayında ödenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Ekonomik İstikrar Kalkanı Kovid-19'un etkilerini azaltmayı hedefliyoruz” dedi.
19.03.2020 Emekli