Bayrak Krizi

Bayrak Krizi

Son dakika bayrak krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayrak krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayrak krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayrak Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayrak krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 bayrak krizi haberi bulunmuştur. Tüm bayrak krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prag'da skandal hareket! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin Türk bayraklı sevinci engellendi
Prag'da skandal hareket! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin Türk bayraklı sevinci engellendi EuroLeague Kadınlar'da finalde Fenerbahçe'nin rakibini belirleyecek mücadelede ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi ev sahibi USK Praha'yı 20 sayı farkla mağlup etti. EuroLeague'de finale adını yazdıran ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin basketbolcuları Türk bayrağı açarak sevincini yaşamak istedi ancak güvenlik görevlisinin skandal hamlesiyle karşı karşıya kaldılar...
14.04.2023 Basketbol
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor!
Necmettin Erbakan vefatının 11’inci yılında anılıyor! Eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan vefatının bugün 11’inci yıl dönümü! Necmettin Erbakan, Zeytinburnu Merkezefendi Mezarlığı’nda kabri başında anıldı. Anma törenine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Erbakan Vakfı İl Başkanı Numan Balcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Peki, Necmettin Erbakan kimdir? Necmettin Erbakan ne zaman öldü? İşte detaylar...
27.02.2022 Gündem
Rus bakanların Ermenistan ziyareti protestoların gölgesinde başladı
Rus bakanların Ermenistan ziyareti protestoların gölgesinde başladı Rusya Savunma Bakanı Şoygu ve Dışişleri Bakanı Lavrov, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile protestoların gölgesinde bir araya geldi. Görüşmelerde Rusya bayrağının olmaması dikkat çekti. Bu görüntü Rus halkını sinirlendirdi ve takipçiler "bayrağımız nerede?" diyerek tepki gösterdi.
21.11.2020 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan Yunanistan'a sert tepki Dışişleri Bakanlığı, Muratpaşa Belediye Spor-PAOK hentbol karşılaşmasında meydana gelen bayrak krizi için, "Yunanistan'daki Türkiye karşıtı aşırı milliyetçi ve fanatik çevrelerin çirkin yüzünü bir kez daha göstermiştir." dedi.
17.09.2019 Dünya
Afrin’de bayrak kavgası!
Afrin’de bayrak kavgası! Türkiye’nin Afrin’i teröristlerden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı, Afrin merkezinde göndere Türk bayrağının çekilmesiyle simgesel olarak son buldu.
2.05.2018 Gündem
Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ'dan flaş açıklama: Yarını bekleyin
Bakanlar Kurulu sonrası Bozdağ'dan flaş açıklama: Yarını bekleyin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, 2 saat sürdü. Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Bozdağ, MHP lideri Bahçeli'nin 'erken seçim' açıklamalarına ilişkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli arasında yarın bir görüşme olacağı, gerekli açıklamanın yarın yapılacağını söyledi.
17.04.2018 Siyaset
Başbakan'da Yunanistan'a sert uyarı
Başbakan'da Yunanistan'a sert uyarı Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başbakan Binali Yıldırım Ege'de Kardak benzeri bir bayrak krizi yaşandığını belirterek, "Yunanistan'a tavsiyemiz gerilimi artıracak kışkırtmalardan uzak durması, komşuluk hukukuna uygun olarak hareket etmesidir." dedi.
16.04.2018 Gündem
Türk bayrağına saygısızlık! Sahneden indirdiler!
Türk bayrağına saygısızlık! Sahneden indirdiler! Almanya'nın Münih kentinde, 1 Temmuz günü kutlanan geleneksel Kültürler Festivalinde bayrak krizi yaşandı.
3.07.2017 Dünya
Euroleague Final Four'da bayrak krizi!
Euroleague Final Four'da bayrak krizi! Euroleague Final Four'unun oynandığı Sinan Erdem'de bayrak krizi yaşanıyor. Euroleague yetkikileri bayrak ve pankart asmak isteyen Fenerbahçe taraftarına izin vermedi.
21.05.2017 Fenerbahçe
Hepsini bitirene kadar sürecek! Kürtler...
Hepsini bitirene kadar sürecek! Kürtler... Irak Başbakanı Haydar el- İbadi, Barzani yönetimine isyan etti. DAEŞ'le savaşın halen devam ettiğinin altını çizdi. Ayrıca "Net olarak söylüyorum, 'Irak ve IKBY'nin halihazırda referandumda hiçbir çıkarı yoktur" dedi.
20.04.2017 Dünya
Ve indirildi! Erdoğan da kızmıştı
Ve indirildi! Erdoğan da kızmıştı Krize dönüşen Kerkük'teki bayrak kararı binalardaki bayrakların indirilmesiyle son buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da "Hemen o bayraklarınızı indirin" demişti.
29.09.2021 Gündem
Ankara rahatsız! Görüştüler...
Ankara rahatsız! Görüştüler... Irak Başbakanı İbadi, Bağdat'ı ziyaret eden IKBY heyetiyle Kerkük sorununu görüştü. Bayrak krizi ile başlayan süreç git gide daha da karmaşık hale geliyor. Bu durumdan Ankara da rahatsız. İşte Kerkük gerçeği...
29.09.2021 Gündem
Tansiyon yükseliyor! Kerkük'te çatışma çıkması an meselesi
Tansiyon yükseliyor! Kerkük'te çatışma çıkması an meselesi Kerkük'te gerilim her geçen dakika artıyor. Önce Kürt bayrağı krizi ardından referandum çıkışı bölgede tansiyonu yükseltti. İran ve ABD'nin de yaptığı oyunlarla Kerkük'te çatışmanın çıkması ise an meselesi.
29.09.2021 Gündem
İbadi'den flaş Kerkük açıklaması!
İbadi'den flaş Kerkük açıklaması! Irak Başbakanı İbadi, Kerkük’te bayrak asma kriziyle başlayan ve İl Meclisinin referandum kararıyla devam eden gerginliğe ilişkin açıklamada bulundu
4.04.2017 Dünya
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması
Erdoğan'dan referandum anketi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV - Star TV ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı. Referanduma sayılı günler kala anketlerdeki son durum hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Her geçen gün 'evet' tırmanıyor. İnanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak. Son iki hafta 'evet' tırmanışını daha artırarak devam edecektir." dedi.
5.04.2017 Siyaset
Erdoğan: O bayrakları hemen indirin
Erdoğan: O bayrakları hemen indirin Kerkük'teki bayrak krizi ile ilgili bir yorum da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. İşte Erdoğan'ın son dakika açıklamaları...
29.09.2021 Gündem
'Kararsız MHP'liler 'evet' diyecek'
'Kararsız MHP'liler 'evet' diyecek' MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, referandum öncesi çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yalçın, MHP'deki kararsızların oranının düştüğünü ve "evet" oylarının yükseldiğini açıkladı
3.04.2017 Siyaset
Kürt bayrağı krizi! Silahlar  konuşur
Kürt bayrağı krizi! Silahlar konuşur IKYB bayrağının asılması sebebiyle tepkiler giderek artıyor. Türkiye'den sonra Türkmen lider de IKBY bayrağına tepki göstererek Kerkük'te her an çatışmanın çıkabileceğini' söyledi
29.09.2021 Gündem
Abdullah Gül'den haber var! Sessizliğini bozdu
Abdullah Gül'den haber var! Sessizliğini bozdu Türkmen bölgesi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor.Uzun süren sessizliğini Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi bayrağı krizi için bozan Gül, "Kerkük’te Irak bayrağının yanına IKBY bayrağı asılması kentteki ulusal birliği ve Türkmen, Kürt ve Araplar arasındaki beraberliği tehdit eder" dedi
29.09.2021 Gündem
Eurovision’da bayrak krizi
Eurovision’da bayrak krizi Avrupa Yayın Birliği tarafından yayınlanan yasaklı bayraklar listesi tartışma yarattı. Kuzey Kıbrıs, Filistin ve Bask bayrakları IŞİD bayrağı ile aynı listede yer aldı
1.05.2016 Dünya
İncirlik Üssü'nde bayrak krizi!
İncirlik Üssü'nde bayrak krizi! Gazze operasyonu nedeniyle üç günlük milli yas ilan eden Türkiye'de bayraklar yarıya inidirilirken Adana'daki İncirlik Üssü'nde Türkiye ile ABD arasında bayrak krizi patlak verdi.
29.09.2021 Gündem
Bayrak krizi!
Bayrak krizi! Şarkıcı Fedon, önceki gün Fed-10 isimli zodyak botuyla Türkbükü’ndeydi...
29.06.2014 Magazin
"Alnı çatından..."
"Alnı çatından..." Dün yaşanan bayrak krizi ile ilgili Bahçeli'den çok sert açıklama
29.09.2021 Gündem
Flaş!..  'Askerlere gelince...'
Flaş!.. 'Askerlere gelince...' CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, parlamento dışındaki partilerden Büyük Birlik Partisi'ni (BBP) ziyaret etti...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'ın sözlerinden sonra...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bayrak Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayrak krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.