Bayburtspor

Bayburtspor

Son dakika bayburtspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bayburtspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bayburtspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayburtspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayburtspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 bayburtspor haberi bulunmuştur. Tüm bayburtspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da taraftar otobüsüne silahlı saldırı
İstanbul'da taraftar otobüsüne silahlı saldırı Kağıthane'de, İstanbul Bayburtspor 1918 SK ile Bilecik 1969 SK arasında oynanan maçta iki takım taraftarı birbirine girdi. Maçın ardından stattan ayrılan Bilecikspor taraftarını taşıyan otobüse silahlı saldırı gerçekleşti. İki takım taraftarlarının kavga görüntüleri ve silahlı saldırı anı kameralara yansıdı.  
12.10.2022 Gündem
Başkan açıkladı! Para dolu çantayla soyunma odasına gelmişti
Başkan açıkladı! Para dolu çantayla soyunma odasına gelmişti TFF 2'nci Lig takımlarından Sakaryaspor'un kulüp başkanı Cumhur Genç, Bayburtspor maçı öncesi soyunma odasına para dolu çanta ile gelerek prim sözünü tutarken, "Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz" dedi.
18.12.2019 Futbol
Türkiye liglerinin tek namağlup takımı Bayburtspor!
Türkiye liglerinin tek namağlup takımı Bayburtspor! TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor, 16. hafta sonunda ’Türkiye liglerindeki tek namağlup takım’ unvanını aldı.
12.12.2018 Futbol
Çalhanoğlu Bayburtspor'da!
Çalhanoğlu Bayburtspor'da! Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bayburtspor, yeni sezon öncesinde milli futbolcu Hakan Çalhaoğlu'nun kardeşi Muhammed Çalhanoğlu'nu renklerine bağladı.
8.09.2017 Futbol
Meteertem: 'Trabzon'la oynamak bizi onurlandırdı'
Meteertem: 'Trabzon'la oynamak bizi onurlandırdı' Serhat Ardahanspor Teknik Direktörü Mustafa Meteertem ise hedeflerinin Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk olduğunu dile getirdi.
Egemen Korkmaz 11'e dönüyor
Egemen Korkmaz 11'e dönüyor Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Egemen Korkmaz’ı bir an önce Bruno Alves’in yanına monte etmek istiyor.
15.12.2014 Fenerbahçe
Amatör'de üç boyutlu şov!
Amatör'de üç boyutlu şov! Süper Lig'den aşina olduğumuz görüntüler bu sefer Amatör kümede ortaya çıktı
17.03.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bayburtspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayburtspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.