Bayburt Grup Özel İdare

Bayburt Grup Özel İdare

Son dakika Bayburt Grup Özel İdare haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bayburt Grup Özel İdare ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bayburt Grup Özel İdare haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bayburt Grup Özel İdare

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bayburt grup özel idare gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 bayburt grup özel idare haberi bulunmuştur. Tüm bayburt grup özel idare haberleri aşağıda listelenmiştir.
Play-off maçları sonrası PFDK sevkleri belli oldu
Play-off maçları sonrası PFDK sevkleri belli oldu TFF 1. Lig'de play-off mücadelesi veren ve elenen Ümraniyespor ile Boluspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.
17.05.2018 TFF 1.Lig
TFF 3. Lig play-off finallerinde eşleşmeler belli oldu
TFF 3. Lig play-off finallerinde eşleşmeler belli oldu TFF 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belirleneceği play-off mücadelelerinde gruplarında finale yükselen takımlar belli oldu.
15.05.2018 TFF 1.Lig
Arda Turan'a 16 maç ceza! PFDK kararları açıklandı...
Arda Turan'a 16 maç ceza! PFDK kararları açıklandı... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a 16 maçtan men ve 39 bin TL para cezası verdi. Yapılan açıklamaya göre; Arda Turan'a müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle 10 resmi maç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle 3 maç, toplamda 16 maçtan men cezası verildi. Ek olarak toplam 39 bin TL de para cezası verildi.
10.05.2018 Başakşehir
PFDK kararları açıklandı! Arda Turan...
PFDK kararları açıklandı! Arda Turan... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasına ait disiplin sevklerini açıkladı...
8.05.2018 Süper Lig
PFDK üç büyüklere ceza yağdırdı!
PFDK üç büyüklere ceza yağdırdı! PFDK, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza verdi.
12.04.2018 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyasporlu Celustka ve Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'ya ceza geldi.
15.03.2018 Galatasaray
Disiplin sevkleri açıklandı
Disiplin sevkleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, resmi sitesinden disiplin sevklerini duyurdu. Antalyaspor, Göztepespor karşısında gördüğü 5 sarı kart 1 kırmızı karttan ötürü takım halinde disipline sevk edildi.
13.03.2018 Galatasaray
Derbi öncesi Beşiktaş'a kötü haber!
Derbi öncesi Beşiktaş'a kötü haber! PFDK, Beşiktaş'ın Talisca'nın cezası için yaptığı itirazı reddetti.
22.02.2018 Beşiktaş
PFDK'ya sevk edildiler!
PFDK'ya sevk edildiler! Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Konyaspor ve Kayserispor, PFDK'ya sevk edildiler.
20.02.2018 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun almış olduğu kararlar TFF'nin resmi sitesinde açıklandı.
1.02.2018 Galatasaray
Beşiktaş'a PFDK şoku!
Beşiktaş'a PFDK şoku! PFDK kararları Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden açıklandı.
30.01.2018 Galatasaray
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza...
21.12.2017 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 19 Ekim 2017 tarihli kararları açıklandı.
19.10.2017 Galatasaray
Kupada 2. tur maçlarına  devam edildi
Kupada 2. tur maçlarına devam edildi Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur karşılaşmalarına devam edildi.
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başlıyor!
Ziraat Türkiye Kupası heyecanı başlıyor! Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur müsabakaları, yarın oynanacak 4 karşılaşmayla başlayacak.
PFDK derbi cezalarını açıkladı
PFDK derbi cezalarını açıkladı Derbide yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye 200 bin TL, Beşiktaş'a ise 15 bin TL para cezası verildi. Kurul, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a ceza vermedi
8.12.2016 Galatasaray
F.Bahçe, Aziz Yıldırım ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi
F.Bahçe, Aziz Yıldırım ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisinde ortaya çıkan sportmenliğe aykırı görüntüleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Beşiktaş ise "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle disipline sevk edildi.
24.09.2021 Fenerbahçe
G.Saray ve F.Bahçe PFDK’ya sevk edildi
G.Saray ve F.Bahçe PFDK’ya sevk edildi Galatasaray ve Fenerbahçe, kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
10.05.2016 Galatasaray
F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'a PFDK şoku!
F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzon'a PFDK şoku! Fenerbahçe antrenörü Luis Miguel Moreira da Silva, Trabzonspor, Beşiktaş ve Trabzonspor Kulübü görevlisi Turan Özkan PFDK'ya sevkedildi.
22.09.2015 Fenerbahçe
PFDK cezaları değiştirdi!
PFDK cezaları değiştirdi! PFDK'nın gerçekleştirdiği son toplantıda verilen kararlar açıklandı.
4.08.2015 TFF 1.Lig
Yeni sezon fikstürü çekildi
Yeni sezon fikstürü çekildi Spor Toto 2. ve 3. Lig'de 2015-2016 sezonu fikstürü çekildi.
21.07.2015 Futbol
PFDK'dan F.Bahçe'ye şok!
PFDK'dan F.Bahçe'ye şok! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye evinde tribün kapatma ve 250 bin TL para cezası verdi.
7.05.2015 TFF 1.Lig
PFDK ceza yağdırdı
PFDK ceza yağdırdı PFDK, Trabzonspor'a, Galatasaray maçındaki seyirci olayları nedeniyle toplam 182 bin TL para cezası verdi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'na da Fenerbahçe maçı sonrasındaki açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
23.04.2015 Galatasaray
Bayburt öfkeli, "Haksızlığa uğradık"
Bayburt öfkeli, "Haksızlığa uğradık" Bayburt Grup Özel İdare'nin teknik direktörü Bahaddin Güneş, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.
3.02.2015 Futbol
Hem ligde hem kupada 'İdare' Fener'in
Hem ligde hem kupada 'İdare' Fener'in Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Fenerbahçe, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare'yi konuk etti.
3.02.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Bayburt Grup Özel İdare ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bayburt grup özel idare haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.