Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hem ligde hem kupada 'İdare' Fener'in

Hem ligde hem kupada 'İdare' Fener'in

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Fenerbahçe, Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Bayburt Grup Özel İdare'yi konuk etti.

Hem ligde hem kupada 'İdare' Fener'in

İki kulvarda da yoluna devam eden Kanarya, Bayburt Grup Özel İdare’yi Webo (3), Ramazan ve M.Topal’la geçip kupada grup etabını tamamladı

ZİRAAT Türkiye Kupası ilk kez bu kadar keyif vericiydi. Trabzonspor maçı da düşünülerek Sow, Emenike ve Mehmet Topal’ın bireysel performansı için Bayburt maçı ilham oldu. Artık her maçın ciddiye alındığını görmek ve sahada rakip kim olursa olsun mücadele etmek önemli bir kriterdi. Gençlerin günden güne ısınması Mert’in bir top bile sektirmemesi ve ilk yarıda yakalanan 3-0’lık net skor, maçın 5-0 bitmesi, belki de kupada derbinin habercisiydi.

SKOR UMUTLANDIRDI

MAÇ lig temposunda başladı. Tempolu oynamaya çalışan sarı-lacivertliler 18’de golü buldu. Soldan Sow ortaladı, Webo her zamanki gibi kafa topunu affetmedi: 1-0.

20’DE ise bu sefer genç Ramazan golü buldu. Emenike sağdan ortaladı, top yere düşerken Ramazan gelişine güzel vurdu: 2-0. F.Bahçe 34’tde farka gitti. Kornere Kadlec kafayı vurdu, Emenike ve Sow tamamlayamadı, Topal golü ben atarım dedi: 3-0. İkinci yarı Bayburt en azından 1 gol diyip atak girişimleri başlatsa da 55’ee Sow asisti yaptı Emenike topu çekip boş kale yerine auta nişanladı.

Haberin Devamı

64’TE Kadlec soldan Selçuk’un pasına koşup ortaladı, Webo öne koşup vurdu: 4-0. 69’da Uygar’ın şutu direkten döndü. 74’de verkaçlar sonrası Sow verdi Webo yazdı: 5-0. Bu fark Trabzonspor maçı öncesinde herkesi umutlandıran skor özelliği de taşıdı.