İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! Güle güle Okan Kocuk
İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi! Güle güle Okan Kocuk Galatasaray önümüzdeki sezon Fatih Karagümrük'te forma giyen kalecisi Batuhan Şen'i kadroya dahil edecek.
22.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan kiralandı, Trabzonspor'u yıkan isim oldu! İnanılmaz performans
Galatasaray'dan kiralandı, Trabzonspor'u yıkan isim oldu! İnanılmaz performans Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Trabzonspor'un Fatih Karagümrük'e farklı mağlup olduğu maça damga vuran isim Batuhan Şen oldu. İstanbul ekibinin sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı genç eldiven, Trabzonspor'u yıktı.
Okan Buruk neye uğradığını şaşırdı! Pirlo'dan Galatasaray'a 3.şok
Okan Buruk neye uğradığını şaşırdı! Pirlo'dan Galatasaray'a 3.şok Daha önce Emir Tintiş ve Mbaye Diagne'yi renklerine bağlayan Fatih Karagümrük, Galatasaray'ın bir genç yeteneğini daha transfer etmek üzere. Okan Buruk tarafından Tirol kampına alınmayan 23 yaşındaki futbolcu oyuncunun İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardığı öğrenilirken, Pirlo'nun da bu transfere onay verdiği bildirildi.
Okan Kocuk'tan sonra Batuhan Şen'e de dev talipler var
Okan Kocuk'tan sonra Batuhan Şen'e de dev talipler var Galatasaray'ın Menemenspor'a kiralık olarak gönderdiği Batuhan Şen için Stuttgart, Başakşehir ve Karagümrük talip oldu.
19.01.2022 Galatasaray