Batman Petrolspor

Batman Petrolspor

Son dakika Batman Petrolspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batman Petrolspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batman Petrolspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batman Petrolspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batman petrolspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 batman petrolspor haberi bulunmuştur. Tüm batman petrolspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi
Batman Petrolspor - Şanlıurfaspor maçı saha olayları nedeniyle tatil edildi TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'un 18'inci haftasında Batman Petrolspor'un sahasında Şanlıurfaspor'u konuk ettiği karşılaşma, 61'inci dakikada tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
18.12.2022 Şampiy10
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi! Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçlarının oynanacağı tarihler de belli oldu. Takımlar, 3. Turda önemli bir mücadele verecek. Üçüncü ön eleme turu maçları ekim ayında oynanacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçları ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur eşleşmeleri ve maç takvimi!
6.10.2022 Futbol
Güreşçileri taşıyan midibüs devrildi: 1 ölü, 15 yaralı
Güreşçileri taşıyan midibüs devrildi: 1 ölü, 15 yaralı Amasya Çorum kara yolunda güreş takımı sporcularını taşıyan midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı.
2.01.2022 Yaşam
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Batman'da teknik direktör ve sporculara saldırı
Batman'da teknik direktör ve sporculara saldırı TFF 3'üncü Lig takımlarından Medical Park Batman Petrolspor A.Ş. Kulübü tesislerine gelen yaklaşık 12 kişilik grup, ellerindeki demir çubuk ve sopalarla teknik direktör Tarık Yurttaş ve 2 sporcuya saldırdı. Saldırganlar kaçarken yaralanan yurttaş ve futbolcular, hastaneye kaldırıldı.
29.11.2019 Futbol
PFDK derbi cezalarını açıkladı
PFDK derbi cezalarını açıkladı PFDK, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin faturasını açıkladı. Kurul, iki takıma da para ve tribün bloke cezaları verdi. Ayrıca iki takım arasındaki U21 derbisinde oynanan maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle F.Bahçeli Mehmet Burak Yılmaz'a 3 maç men cezası verildi.
18.04.2019 Süper Lig
PFDK kararları açıklandı! Soldado...
PFDK kararları açıklandı! Soldado... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Roberto Soldado'ya 1 maç ceza verdi.
14.02.2019 Fenerbahçe
Kasımpaşa, Alanya deplasmanında
Kasımpaşa, Alanya deplasmanında Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.
16.01.2019 Kasımpaşa Spor
Kasımpaşa, Menemen deplasmanında
Kasımpaşa, Menemen deplasmanında Son olarak Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönen Kasımpaşa, Ziraat Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor ile karşılaşacak.
5.12.2018 Kasımpaşa Spor
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e...
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e GS TV'de yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Bu cezayla birlikte Cengiz'in toplam cezası 150 gün oldu. Ayrıca Atiker Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de 3 maç men cezası aldı.
29.11.2018 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de yapmış olduğu sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de PFDK'ya sevk edilen bir diğer isim oldu.
27.11.2018 Galatasaray
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası!
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası! Sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 3. kez Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası aldı. Bu cezayla birlikte Cengiz'in cezası toplam 105 güne çıktı.
22.11.2018 Galatasaray
Giray Bulak 1 maç ceza aldı!
Giray Bulak 1 maç ceza aldı! PFDK, Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak'a 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
Denizli: "Her statta olabilecek bir olay"
Denizli: "Her statta olabilecek bir olay" Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu tür olayların her stadyumda yaşanabileceğini söyledi.
30.10.2018 Kasımpaşa Spor
Batman Petrolspor - Kasımpaşa maçı tatil edildi!
Batman Petrolspor - Kasımpaşa maçı tatil edildi! Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Batman Petrolspor-Kasımpaşa mücadelesi, tribünden konuk takım futbolcusu Fode Koita'ya yabancı madde atılması nedeniyle tatil edildi.
30.10.2018 Kasımpaşa Spor
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur hakemleri açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur hakemleri açıklandı Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda yarın ve 31 Ekim Çarşamba günü yapılacak karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.tur kuraları çekildi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.tur kuraları çekildi! Ziraat Türkiye Kupası'nda 4.tur kuraları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda çekildi.
PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası!
PFDK'dan Fenerbahçe'ye para cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Çaykur Rizespor maçının ardından 'flaş röportaja futbolcu katılımının sağlanmamasından' dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Fenerbahçe'ye takdiren 20.000 TL para cezası verdi.
4.10.2018 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tur hakemleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda üçüncü tur hakemleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçlarının programı belli oldu.
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur kuraları çekildi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda 3.tur kuraları çekildi! Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekim Töreni, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapıldı. Kura çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi
Kupada ikinci tur maçlarına devam edildi Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmalarına devam edildi.
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza!
PFDK'dan Emre Belözoğlu, Belhanda ve Hasan Şaş'a ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, disiplin kuruluna sevk edilen Emre Belözoğlu, Belhanda, Hasan Şaş ve Şamil Cinaz'a 3'er maç men cezası verdi.
6.09.2018 Süper Lig
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi TFF 3.Ligi'nde 2018-2019 sezonu 2 Eylül'de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
17.07.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Batman Petrolspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batman petrolspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.