Başantrenör

Başantrenör

Son dakika Başantrenör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Başantrenör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Başantrenör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başantrenör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başantrenör gelişmeleri de dahil olmak üzere 814 başantrenör haberi bulunmuştur. Tüm başantrenör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu
Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup’ta ikinci oldu Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup final rövanş maçında evinde karşılaştığı Alman ekibi NINERS Chemnitz'i uzatmalarda 105-95'lik skorla mağlup etti. İlk müsabakayı 85-74 kaybeden kırmızı-lacivertliler bu sonuçla sezonu 2. olarak tamamladı.
24.04.2024 Basketbol
Çukurova’nın Sultanları Aslan’a dayanamadı! "Oyuncularıma güveniyorum"
Çukurova’nın Sultanları Aslan’a dayanamadı! "Oyuncularıma güveniyorum" Vodafone Sultanlar Ligin 25. Hafta karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Galatasaray’ı ağırladı.
12.03.2024 Adana
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü
Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey'den Ergin Ataman'a övgü Fenerbahçe Beko'da forma giyen Tyler Dorsey, Panathinaikos yenilgisi sonrası başantrenör Ergin Ataman'a övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan bu durumu eleştirdi.
11.02.2024 Şampiy10
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi sona erdi
Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis dönemi sona erdi Fenerbahçe Beko'da Yunan başantrenör Dimitris Itoudis ile yolların ayrıldığı açıklandı.
13.12.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko'da ayrılık depremi
Fenerbahçe Beko'da ayrılık depremi Son olarak Anadolu Efes'e yenilen Fenerbahçe Beko'da gündem oldukça sıcak. Sarı Lacivertli ekip için ortaya atılan iddia ise çok konuşulacak cinsten.
13.12.2023 Basketbol
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye...
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye... THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Fenerbahçe
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
29.09.2023 İddaa
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı
Filenin Sultanları'nın olimpiyat yolcuğu başladı Dünya 1 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımı, 3 günlük iznin ardından 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemelerine katılmak üzere dün akşam Tokyo'ya gitti.
9.09.2023 Voleybol
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
Ergin Ataman'ın yeni pivotu Obradovic'i bile şaşırttı
Ergin Ataman'ın yeni pivotu Obradovic'i bile şaşırttı Türk başantrenör Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos, uzun yıllar Fenerbahçe'de forma giymiş olan Jan Vesely'i kadrosuna katmak için teklifte bulundu.
30.07.2023 THY Euroleague
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi
Filenin Sultanları yeni hedeflerini belirledi FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenerek şampiyon olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yurda geldi.
18.07.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'ndan Erik Dalı ile kutlama
Filenin Sultanları'ndan Erik Dalı ile kutlama 2023 FIVB Milletler Ligi'nin finalinde Çin'i 3-1 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, kupayı aldı. Maçın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşayan başantrenör Daniele Santarelli ve milliler şampiyonluğu "Erik Dalı" oynayarak kutladı.
17.07.2023 Vatan TV
Panathinaikos'un başında Türk hoca! Ergin Ataman'dan 2 yıllık imza
Panathinaikos'un başında Türk hoca! Ergin Ataman'dan 2 yıllık imza Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes'le yollarını ayıran Ergin Ataman Yunan devi Panathinaikos ile anlaşmaya vardı.
20.06.2023 TBL
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan sonra Erdem Can dönemi
Anadolu Efes'te Ergin Ataman'dan sonra Erdem Can dönemi Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, Ergin Ataman'dan boşalan başantrenörlük görevine Erdem Can'ın getirildiğini açıkladı.
20.06.2023 TBL
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman'
'Kariyer olarak benzemek istediğim antrenör tabii ki Ergin Ataman' 20 ay önce kurulan Çağdaş Bodrum Basketbol’u Türkiye Sigorta Süper Ligi’ne çıkaran ve antrenörlük kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Ender Arslan " Benzemek istediğin bir antrenör var mı?" sorusuna 'Tabi ki Ergin Ataman" yanıtını verdi.
18.06.2023 Beşiktaş
Ergin Ataman'dan üzen açıklama: Bir şampiyonluk daha alıp veda etmek istiyorum
Ergin Ataman'dan üzen açıklama: Bir şampiyonluk daha alıp veda etmek istiyorum Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Herkesi çok seviyorum. İnşallah buradan ayrılmadan bir şampiyonluk daha alıp öyle veda etmek istiyorum. Allah nasip ederse bir kupa daha alıp buradan hep beraber veda edeceğiz" dedi.
16.06.2023 Basketbol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Galatasaray'da Pistiolis'in yerine Zvezdan Mitrovic!
Galatasaray'da Pistiolis'in yerine Zvezdan Mitrovic! Andreas Pistiolis ile yollarını ayıran Galatasaray NEF tecrübeli antrenör Zvezdan Mitrovic ile anlaşmaya vardı.
10.05.2023 TBL
EuroLeague Play-Off'ta Fenerbahçe Beko, Olympiakos'u devirdi: 73-69
EuroLeague Play-Off'ta Fenerbahçe Beko, Olympiakos'u devirdi: 73-69 Turkish Airlines EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Final-Four yolunda kader maçında Olympiacos'u 73-69 yenerek durumu 2-2'ye getirdi.
5.05.2023 THY Euroleague
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü
Türk Telekom'un tarihi maçı öncesi İspanyollardan çirkin tavır! Koç Erdem Can hastaneye götürüldü Türk Telekom'un kazanması durumunda hem Eurocup şampiyonu olup Euroleague’e direkt olarak katılım hakkı elde edeceği tarihi Gran Canaria maçı öncesi İspanyollar büyük bir skandala imza attı.
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör!
Ergin Ataman ayrıldı, Anadolu Efes'e Avrupa şampiyonu başantrenör! Anadolu Efes'te Ergin Ataman dönemi sona eriyor. Lacivert-beyazlılarla iki EuroLeague şampiyonluğu yaşayan Ergin Ataman, Panathinaikos ile iki yıllığına anlaşma sağladı. Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'te yeni başantrenör netlik kazanmaya başladı.
31.10.2023 Basketbol
Fenerbahçe Beko evinde Real Madrid'e kaybetti: 71-85
Fenerbahçe Beko evinde Real Madrid'e kaybetti: 71-85 THY Euroleague 11. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, evinde İspanya ekibi Real Madrid'e 85-71 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler Eruoleague'de bu sezon evinde ilk kez kaybetti.
2.12.2022 THY Euroleague
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Galatasaray Nef: 91 - Fenerbahçe Beko: 97
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Galatasaray Nef: 91 - Fenerbahçe Beko: 97 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasındaki derbi mücadelesinde Galatasaray Nef, Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Mücadeleyi 97-91 kazanan sarı-lacivertliler 7'de 7'de yaptı.
27.11.2022 TBL
Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'u farklı geçti: 107 - 77
Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'u farklı geçti: 107 - 77 Turkish Airines EuroLeague'in 8. haftasında Fenerbahçe Beko, Panathinaikos'u 107 - 77 mağlup etti.
18.11.2022 THY Euroleague

Benzer Haber Etiketleri

Başantrenör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başantrenör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.