Gomis'ten sonra Garry Rodrigues de geri dönüyor! Onyekuru olmayınca...
Gomis'ten sonra Garry Rodrigues de geri dönüyor! Onyekuru olmayınca... Galatasaray'da Gomis'le birlikte çok iyi bir ikili olan ve sarı kırmızılı takımı tabiri caizse şampiyon yapan Garry Rodrigues Süper Lig'e geri dönüyor. Onyekuru'nun işini bitiremeyen şampiyon kulüp Rodrigues ile kanat forvet açığını kapatmak istiyor...
26.02.2022 Başakşehir
Süper Lig'de bir erteleme bir saat değişikliği!
Süper Lig'de bir erteleme bir saat değişikliği! Dün olumsuz hava şartları sebebiyle yarıda kalan Gaziantep - Malatyaspor ileri bir tarihe ertelenirken, Kayserispor - Başakşehir maçının saati ise 18:00'a alındı.
19.01.2022 Süper Lig
Solda Nwakaeme sağda Edin Visca! Süper Lig'i sallayacak ocak ayı sürprizi! Menajerinden açıklama bile geldi
Solda Nwakaeme sağda Edin Visca! Süper Lig'i sallayacak ocak ayı sürprizi! Menajerinden açıklama bile geldi Süper Lig'in en istikrarlı ve en iyi yabancı futbolcuları arasında gösterilen Edin Visca transferi ocakta gerçekleşmeye çok yakın. Geçtiğimiz sezon Fatih Terim'in isim vererek açıkladığı Boşnak yıldız Emre Belözoğlu'nun gelişiyle eski formunu yakalarken Süper Lig devi yıldız oyuncuyu bitirmek için Göksel Gümüşdağ ile masaya oturdu.
14.11.2021 Trabzonspor
Başakşehir'de Beşiktaş maçı öncesi büyük şok!
Başakşehir'de Beşiktaş maçı öncesi büyük şok! Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında Aytemiz Alanyaspor, evinde Medipol Başakşehir’i 4-1 mağlup etti.
9.03.2018 Beşiktaş