Arda Turan Seçil Erzan'a paraları kaptırdı İspanya'da manşet oldu: Kötü bir yatırım büyük bir servetin sonu olabilir...
Arda Turan Seçil Erzan'a paraları kaptırdı İspanya'da manşet oldu: Kötü bir yatırım büyük bir servetin sonu olabilir... Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddiasıyla yargılanan bankacı Seçil Erzan'a kaptırdığı paralarla gündeme gelen Arda Turan İspanya'da manşet oldu. Atletico Madrid ve Barcelona'nın eski oyuncusunun yaşadıkları gündem oldu.
27.11.2023 Futbol
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti yeni detaylar ortaya çıktı! Tüm parasını teslim etti iki ay sonra suç duyurusunda bulundu Özel bir bankada müdürlük yapan Seçil Erzan'ın aralarında futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti. Fon vurgununda çekilen nakit paralar o kadar büyüktü ki banka hesaptan para çekenlerin evine bile gitti.
16.10.2023 Gündem