Hesabı olanlar dikkat! Değişti ve belli oldu, 750 lira...
Hesabı olanlar dikkat! Değişti ve belli oldu, 750 lira... Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Hesaplara 750 lira yatırılıyor. Değişti ve tek tek açıklandı. Bankalar duyurdu. En yüksek yüzde 19.5 oranla gelir elde edebilirsiniz. Parası olanlar birikim yapmak için de kendilerine en uygun yatırım seçeneğini araştırıyor. Riske girmek istemeyenlerin tercihi ise vadeli mevduat. Bankaların faiz oranları değişkenlik gösteriyor. 50 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran bir kişi, yüzde 18 faiz oranıyla 750 lira gelir elde ediyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre 2 ay daha uzatıldı. Aynı parayla daha fazla kazanç elde edilecek. Faiz getiri tablosu ve bankaların güncel faiz oranları açıklandı, ne kadar para ne kadar kazanç sağlıyor?
4.06.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün, 650 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Son 3 gün, 650 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 650 lira yatırılıyor. Son 3 gün kaldı. Tek tek açıklandı. Yüzde 19.5 gelir sağlayabilirsiniz. Parası olan vatandaşlar birikim yapmak istiyor ve bunun için de kendilerine en uygun seçeneği arıyor. Riske girmek istemeyenler vadeli mevduatı seçiyor. Bankadaki 40 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran bir kişi, vade sonunda 650 lira kazanç elde ediyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre uzatılmazsa 31 Mayıs indirimler için son tarih. Bu tarihe kadar açılan hesaplarda indirim uygulanacak. Faiz getiri tablosu ve bankaların güncel oranları da açıklandı, ne kadar para ne kadar kazanç sağlıyor, bankaların faiz oranları ne? İşte tüm bilgiler...
28.05.2021 Ekonomi
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Mevduat faizi, altın ve...
Bankada parası olan herkesi ilgilendiriyor! Mevduat faizi, altın ve... Parası olan, yatırım yapmak isteyen, bankadaki parasını en iyi nasıl değerlendireceğini düşünen herkesi ilgilendiriyor. Mevduat faizi, altın ve döviz, hisse senedi gibi araçlarla paranızı bölün. Yatırım yapmak isteyen ya da para kazanmak isteyenler için sunulan 'paranızı ikiye katlayabilirsiniz' vaatlerinden uzak durun. Eğer kenarda bir paranız varsa ve bunu değerlendirmek istiyorsanız, 3'e ayırın. Yani paranızı biraz altın ve döviz, biraz BES/fon ve biraz da mevduata yatırım şeklinde yaparsanız biri düşerse diğeri çıkar böylelikle tümüyle zarar etmezsiniz. Peki yatırıma yeni başlayanlar neler yapabilir?
15.04.2021 Ekonomi